2024. sze 29.

Gondolataim 71. rész

írta: Csillag M . Gyöngyi
Gondolataim 71. rész

Elhallgatott igazságok nyomában 3. rész

448781253_1146416499920925_3009685127695123462_n.jpg 

 

                            Gondolataim 71. rész

 

A Lélek avagy MAG és a Szellem közötti különbség

 

A MAG  maga a LÉLEK  a  MAG maga az ÉLET  a  MAG maga a TUDAT  a MAG maga a MINDENTUDÁS   a MAG maga a KOLLEKTÍV TUDAT  ezt kell megértenünk embereknek . 

 

Tehát mi a MAG ? Honnan származik a MAG ?  Ki az ISTEN ? HONNAN származik az ISTEN ?

 

A MAG egy ÖSSZESŰRŰSÖDÖTT ENERGIA MEZŐ . Ami a mágneses mezejénél fogva, olyan mint egy fekete lyuk mert úgy is viselkedik. Szívó hatása van, ezáltal beszippant minden adatot a meglévő univerzumokból. A MAG így lett TEREMTŐ ERŐ mert az összes TUDÁST és mind a TEREMTŐI TUDÁST beszívta magába adatok formájában.

Honnan van ez a TUDAT és a benne lévő TUDÁS ? 

Ehhez tudnunk kell  hogy ....

Az élet egy állandó ciklikus körforgás , aminek nincs kezdete és nincs vége

Azért ciklikus mert magában foglalja a ciklikussága a teremtést a születést és a halált .

Ez a magyarázata annak is, hogy mint nekünk a Jézus, más más civilizációkban is vannak ehhez hasonló történeteik.

Tehát minden univerzum is , ciklikusan működik, mert a kipusztulás után a fizikai világban újra teremtődik minden . Minden univerzumnak van egy duál világa. Ez a fizikai és a szellemi.

Az univerzumban van 13 réteg , de ez nem hiteles , van aki azt állítja 15 vagy ennél több ... ezt nem tudhatjuk pontosan...a legtetején van a TEREMTŐ ENERGIA MEZŐ és az ISTEN .

A halál pedig nem azt jelenti, hogy vége van az életnek, hanem egy átalakulást jelent, ami metamorfózisként jelenik meg minden univerzumban, avagy a kozmikus éterben.Az univerzum is tartalmaz több dimenziót . A dimenziókban a 4 . dimenziótól már olyan életformák vannak, ahol már nincs szükség anyagi testre . Ezek felett él az Isten is , ezért mi 3. Dimenzióban nem láthatjuk.

Az élet bizonyos értelemben nem csak úgy létezik, mint ahogy mi tapasztaljuk és el tudjuk képzelni .

Van fizikai és van éteri ( szellemi ) életforma is. Viszont . Nem egy univerzum van , hanem sok sok létezik. Az univerzumokban pedig mindenhol van TEREMTŐ ENERGIA MEZŐ és ISTEN . 

Magyarázat...

( Minden egyszerre történik. Mi a fizikai 3 Dimenziós világunkban ezt nem érzékelhetjük , csak a jelent és azt ami elmúlt. Viszont a múltat is már csak emlékként ( képek, jelek, kódok és szimbóliumok )  formájában láthatjuk, tehát a múltba nem mehetünk vissza, és így a jövőt sem láthatjuk előre .

Igaz vannak olyan emberek  akik álom formájában látják a jövőt, vagyis megálmodják, igaz csak részleteket.....de az is azért van, mert már megtörtént minden, és különleges képességei vannak az illetőnek.  Mindig is voltak akik ezzel a tudással születtek és lesznek is akik ezzel a képességgel születnek , hogy bele látnak a jövőbe álmaikban.... ezek az emberek voltak régen a hadvezérek , királyok, fáraók mellett mint tanácsadók. A mai korban a rendőrségnek segítenek a nyomozásban. Ezeket hívjuk MÉDIUMOKNAK . Eltünt emberek , vagy büncselekmények helyszinén segítenek a tisztánlátásukkal , vagy jövőbe látói képességükkel, illetve a  megérzéseikkel.

 

Tehát, a MÚLT, JELEN ÉS A JÖVŐ MINDENTUDÁSA onnan ered, hogy minden megtörtént és a MAG képes felszívni minden adatot. A MAG kivetülése ISTEN aki képes a MINDENTUDÁST birtokolni ezáltal , minden tud , mindent lát és mindent hall...

Megjegyzés : 

Tehát már minden megtörtént egy másik galaxisban, ill. egy másik univerzumban, egy másik idővonalon. Ezért a kozmoszban és az univerzumban az idő nem létezik. Ciklusok vannak. Azért mondják az idő egy illuzió a mi számunkra , mert itt a földön csak a civilizáció miatt van az idő , hogy kontroláljanak bennünket. És azért hogy eligazodjunk ebben a földi életben, hiszen mindent az idő határoz meg itt a földön , így az egész életünket birtokolja . Tehát az én meglátásom, hogy az idő fogjai vagyunk, minden értelemben. De valljuk be nem is tudnánk már idő nélkül létezni , annyira megszoktuk. 

 

Tehát a MINDENTUDÁS az ami JELEK , KÓDOK ÉS SZIMBÓLIUMOK FORMÁJÁBAN VAN JELEN A MAG TUDATÁBAN. 

Nos ennek a MAG-nak a kivetülése az ISTEN , aki egy SZELLEMI LÉNY, így szintén képes az EGYETEMES TUDÁSRA.  Tehát mi valójában a MAG ?  A KOLLEKTÍV TUDAT .

Itt megjegyezném......

A KOLLEKTÍV TUDATHOZ csak is ISTEN utján tudunk csatlakozni . És ... az egy dolog, hogy nekünk is van MAG unk , viszont a KOLLEKTÍV TUDATBAN a MINDENTUDÁS ELÉRÉSE az csak is ISTENNEK ADATOTT MEG. Tehát Mi nem vagyunk képesek arra, hogy az összes TUDÁST elérjük. A KOLLEKTÍV TUDAT hozzáférése korlátozott.

DE ....MI EMBEREK is képesek lehetnénk egy KOLLEKTÍV TUDATBAN gondolkodni , ha egymással össze tudnánk hangolódni. ÖSSZHANG:  Persze a harmónia és a szeretet lenne a legfontosabb, hogy ezt a TUDÁST kamatoztathatnánk. De kis közösségekben ez lehetséges , és java részt meg is történt már. Van ilyen eset. pl. munkatársak, vagy iskolában az osztálytársak , vagy bármilyen közösség de pl.egy házasságon belül jól tud működni a férj és feleség között, amikor meg van a harmónia és a szeretet így összhangba kerülnek egymással,és ők akkor egy KOLLEKTÍV TUDATBAN vannak. 

Van olyan is pl. egy tudós vagy egy fizikus vagy bármilyen feltaláló , ugy mond megálmodik dolgokat , az azt jelenti hogy álmában a KOLLEKTÍV TUDATTÓL kapott információt . Az ELME képes arra hogy bizonyos frekvencián a TUDÁSHOZ hozzáférjen. Ekkor csatlakozni tud a KOLLEKTÍV TUDATHOZ, de ugye meg van szabva milyen információt kaphat meg, mikor , ki és hogyan férhet hozzá ahhoz a tudáshoz amit szeretne megtudni. 

 De most térjünk vissza a témánkhoz.

Lehet több kivetülése is a MAGNAK, hisz a saját kis MAG -unk által vetülünk ki mi is emberek, Így van a szellemi lényünk nekünk is , és az állatoknak , a növényeknek is szintén van , de azt elmagyarázom majd később, mert a SZELLEM leírásánál lesz majd fontos, hogy megértsétek mik és kik vagyunk. Talán akkor majd megértitek, hogy miért vagyunk EGYEK MINDENNEL.

Kicsit álljunk meg...

Ha pedig valaki megtámadna ezért az írásomért, nem érdekel !!  Igaz... hogy eddig  a MAG-ról mint TEREMTŐ ERŐRŐL így nem nyilatkozott senki, sem szóban, sem írásban, nincs róla dokumentált írás, vagy hivatalos tudományos információ, nincs róla magyarázat sem....de attól még létező dologról írok.

És létezik ...mert... hogy... egy időben volt valaki... aki talált valamit erről... de mivel nincs eléggé fejlett tudásunk , műszereink..ezért nincs rá bizonyítéka . Így a kutatásokat ezen a téren elvetették és  fel is függesztették. Ennek kapcsán használtam fel azt a tudást amit eddig a kutatásban elértek. Mert most láttam elérkezettnek, mivel lassan megértem dolgokat. Függetlenül attól hogy nem vagyok atomfizikus , sem kozmitologus , sem tudós... sem híres ember és nem is akarok lenni. Nem azért dolgozok vele és nem is azért irom le . Csakis kizárólag hogy tanuljunk belőle.

Ezért nem érdekel, elfogadjátok e vagy sem ezt az írásomat. Én segíteni akarok, hogy megértsük mi emberek az élet fogalmát. Bár sokféle teória létezik, de ez az enyém. Én így látom, és nagyon sok minden összeállt a fejemben. Kutatásokat végzek, rengeteget olvasok...hogy mi a valóság... mert kell lennie valaminek ami segít abban, hogy mindenki megtalálja az életében a szépet és a boldogságát. És hogy örüljön az életének és hogy tudja szebbé tenni az életét ha nem éppen szép. Engem ez motivált a kereséseimben. Szeretnék elérni egy BÉKÉS AGRESSZÍVMENTES TÁRSADALMAT: 

Ezek a kutatások a saját belső MAG-omba lévő utazásaim tudása , megtapasztalásaim és saját nézőpontjaimat , gondolataimat adom át NEKTEK  . Lesz olyan ki megkérdőjelez, lesz olyan köztetek ki elfogadja , de nem hisz benne...lesz olyan aki azonosul vele és lesz aki nem ....de lesz olyan is aki elgondolkodik rajta és beismeri, hogy bizony van benne valami igazságom, amiért ez az írás megszületett. 

 Visszatérek a témához. 

A Bibliában is csak EGY ISTEN - ről írnak , akinek minden tudása megvan, így övé a hatalom és a dicsőség.

De... mivel ISTEN egy SZELLEMI LÉNY ezért nem lehet tudata. A SZELLEM egy ENERGIA LÉNY .

Így az ISTENI TUDÁSÁT a MAG táplálja, ami az univerzumban TEREMTŐ ERŐ VAGY MEZŐKÉNT szerepel.

De azt is írhatom rá, hogy ez az ERŐ egy összesűrített kozmikus energia mező. 

Ugyan úgy bennünket is a MAG táplál, de nem csak minket embereket, hanem minden élőlényt is a fizikai és éteri ill kozmikus síkon.

 

Ez a MAG a TOBOZMIRIGYünkben van a fizikai világunkban. Az emberi agyunk közepén helyezkedik el, mint egy kocsonyás folyadék, úgy tölti ki azt a kis MAGOT.

EZ A MAG maga a fizikai létünk meghatározója. Hiszen innen indul az élet, mert az élethez való program van bele telepítve, és automatizálva, és bele van kódolva ugyan úgy a halál is.

MEGJEGYZÉS : 

MI akikben az  ÉLET avagy a  MAG  van, mi TEREMTETT LÉNYEK vagyunk.

Amit mi teremtünk emberként azok a TEREMTMÉNYek... ez lehet egy ház vagy kocsi , egy kötött pulover , akár egy kenyérpiritó vagy egy híd egy folyón. ÉRTHETŐ UGYE  A KETTŐ KÖZTI KÜLÖNBSÉG ? 

 

De most beszéljünk ISTENről...

A MAG KIVETÜLÉSE AZ ISTEN , tehát egy TEREMTETT LÉNY.

Tehát amikor a MAGBÓL kivetült az ISTEN, nagyon sötét volt , egyedül érezte magát,  így megparancsolta legyen világosság. 

Akkor ISTEN a MAGból való TUDATÁVAL teremtett egy gyönyörű gömböt ami szép fényes volt így világosságot adott a térnek.  Ennek a kis fényes gömbnek a szellemi kivetülése egy csodálatos FÉNYLÉNY lett ami Isteni szelleméhez hasonló volt.

Úgy elkápráztatta az ISTENT, aki rögtön beleszeretett ebbe a csodálatos FÉNYLÉNYBE , így egyesültek. 

A szerelmük beteljesedése egy csodálatos fényességet adott ISTEN SZELLEMÉNEK mert melegség árasztotta el a LELKÉT ( MAGJÁT ) ezáltal hatalmas SZERETET töltötte be az ISTEN - nek a SZELLEMI MAGJÁT. 

Így ezzel a  TEREMTÉSSEL létre jött a NŐI-ISTEN-SÉG ENERGIÁJA .  Ami a SZERETET FÉNYESSÉGE , hiszen a szeretet felemel. 

Így teremtődött meg a NAP és benne rejtve az ISTEN ASSZONYA.  A NAPnak  KORONÁJA lett a fényessége által, ami a NŐT körülveszi és védi mindentől. 

Ezért a legendákban is Napba öltözött asszonyről beszélnek, mert a NAP az ISTENNEK és az  ASSZONYÁNAK a HÁZA.

Hol található a Teremtő ? 

A Teremtő az univerzum , nincs meghatározandó helye , mert a Teremtő az egy olyan hatalmas energia mező ami az univerzum legerősebb pontja, és mindenek felett van , ennek a kivetülése az ISTENI SZELLEM, aki átalakult SZELLEMI FÉNYLÉNNYÉ, mint amit leírtam hogyan. 

Tehát az ISTEN ezért mindenek felett ott lebeg a SZELLEMI FÉNYLÉNYÉVEL. 

Amikor az anyagi testünk meghal, ezt a MAG-ot a Teremtő mező vissza veszi. 

Mi a MAG A FIZIKAI VILÁGBAN ?   Hol helyezkedik el ? 

A  MAG a tobozmirigy ami az epitalamuszban található. A képeken jól látható a Tobozmirigy és a metszete nagyításban. Tobozmirigy elhelyezkedése az agyban pirossal van jelölve.

 

A Tobozmirigyet ketté vágva , úgy néz ki mint a Hórusz szeme , vagyis a 3. szemnek felel meg. ( Spirituális értelemben nézve ) A MAG ( LÉLEK )  belül egy vízszerű kocsonyás anyagot tartalmaz. Mint pl. a szemgolyó is, csak áttetsző  olyan mint a víz . Ezért mondjuk rá, hogy A SZEM A LÉLEK TÜKRE  

Mert amit szemmel látsz, füleddel hallassz, testeddel tapintasz ill.  érzékelsz körülötted az a MAGba vetül ki, mert így értelmezed mit láttál, halottál , érzékelsz.  A MAG képes megtanulni a TUDATÁVAL mindent ami körülötte van , és amit tanul a környezetéből. Ezek jelek , kódok és szimbóliumok formájában raktározódnak el a TUDATodban, és mint meglévő TUDÁST ezeket le tudja fordítani, amit a szem lát , a fül hall és a test érzékel. 

pl. A szerelem is így működik. Érzékeled a másiknak a pozitív kisugárzását , a külsejét látod . Aztán amikor megcsókoljátok egymást és eggyé váltok akkor történik meg az a bensőséges szellemi és lélekbeni kapcsolat . Ez a szerelem. A szerelmet pedig a MAG álltal tudjátok felfogni és érzékelni is . Az agy képes olyan anyagokat termelni ami a vérbe kerülve a szív munkáját felgyorsítja . Olyan mintha kábítószert ettetek volna . Gyorsabban ver a szív , izgatottak lesztek stb... 

pineal_gland.png

toboz-mirigy.jpg

 

agy-tobozmirigy.jpg

 

458496527_1049317633310844_9130169101478534222_n.jpg

 

A MAG amit itt feljebb láttok a képeken ez pedig az élet kezdete és a vége a fizikai világunkban és az anyagi testünkben. Igaz irtam a halál nem halál , hanem újjászületés vagy átalakulás.

KB. Max. 120 évre van programozva a MAG, mert ez a test már nem birná tovább. Régebben , mikor a föld fiatalabb volt és mások voltak a körülmények , bizony 800 -900 évig is eléltek az emberek... De ez már nagyon rég volt . pl. Jézus , Ábrahám, Noé, Mózes stb... Ők is hosszú kort értek meg. 

Tehát ez a  MAGocska maga a TEREMTŐ ENERGIÁJÁBÓL való, ami kb. olyan mint, egy programozott kis szoftver...Ez a MAG pedig ahogy feljebb is írtam olyan nedveket tartalmaz, ami egy vízszerű kocsonyás anyag.

Hogy miért fontos ez ?  ( Kicsit lejjebb találtok róla dokumentumot is linken .  )

Mert azt már a fizika bebizonyította , hogy a víz képes adatokat tárolni, jeleket leadni. És képes felvenni különböző frekvenciájú rezgéseket, amit le is tud adni a környezetében.

Tehát a víz kommunikációra képes a környezetével, válaszolni tud különböző környezeti hatásokra. 

Pl. megváltozik a molekuláris szerkezete / hideghatására jéggé változik, vagy forró levegő hatására elpárolog , illetve 100 fokon forrni kezd . Ezenkívül még mozgással  kommunikál . pl. fodrozódással, rezgéssel, hullámzással stb...

A víz képes felvenni az anyagjába a környezetéből bizonyos ásványi anyagokat. Ezenkívül a víz képes elektromosságot  felvenni ... leadni és termelni is.

Megjegyzés:

Ha szennyezett a víz és beprogramozzátok szeretet energíával, úgy hogy a poharat mindkét kezetekkel megfogjátok  és erősen koncentráltok az energiára..  A fejtetőn lévő korona csakrán keresztül beáramló energia a kezeteken végig haladva tisztitani tudja a pohárban lévő folyadékot. Tehát a lehozott univerzális energia képes megtisztitani a pohárban lévő vizet . Erre bárki képes , de használhattok Reiki energiát is .

Tehát....

Ez a MAG ( a lélek ) tartalmazza az élethez való funciókat és még a tudatot is. A MAG egy tárolóként is szolgál. Hisz nem csak kaptunk adatot hanem életünk során az előállított adatot is tárolja  a tudatában.

Sőt a tudatos tudatunkkal teremteni vagyunk képesek a MAGunk álltal. ( pl. feltalálások, művészetek stb... )

De pl. sokszor így leszünk betegek is , mert megteremtjük a negatív gondolatainkkal. Hogy hogyan , azt majd késöbb elmagyarázom.

A MAG a felelős az érhálózat, az idegek, a belsőszervek és a test ... stb... fejlődéséért.

A MAG elektomos töltéssel rendelkezik, mint írtam előbb is a Mag tartalmára nézve, hiszen az a kocsonyás anyag képes felvenni az energiát, és az anyagba  ( a fizikai testünkbe ) továbbítani jelek, kódok formájában.

Kis magyarázat , könnyítésnek....

A MAGOT képzeljétek el mint egy akumlátort egy gépezetben vagy mint a egy merevlemezt másnéven winchestert a számítógépben. ( Tehát programot és adatokat tárol.  )  Ha feltelepíted a számítógépre akkor életre kel,vagyis működni fog. Tehát úgy fog működni amilyen operációs rendszert telepítesz rá.  Programtól függ .

Ezt csak azért írtam le , hogy lehessen mihez viszonyítani a MAG feladatát és hogy mit szolgál az életünkben a fizikális testünkben és az éteri másnéven SZELLEMI testünkben )  egyaránt.

 

A faj DNS kódjait is ez a kis MAG tartalmazza. Ez határozza meg azt, hogy a sejtjeinkből mi születhet.

Az emberbe emberi DNS -t tartalmazó MAG kerül.

Az Állatba állati tartalmú MAG ,

és a növényzetbe növényt tartalmazó MAG kerül. .... (  Ez a  FAJ - okra programozott ) 

A FAJok FAJTÁJA pedig a megtermékenyítéskor fog eldőlni.

Mert a sejt a kifejlődése következtében a szülőkre fog hasonlitani ( hogy a FAJnak milyen lesz a FAJTÁJA , és a FAJA ) az a szülők gén állományától függ  ( mint pl.  kinézet , bőrszin , szemszín stb... aztán viselkedés , betegség öröklése ,  illetve művészi hajlamra való öröklés pl  kivállóhallás , süketség,  éleslátás , rövidlátás , kézügyesség stb, stb... ) mert a genetikai állomány reprodukálódik (  azt hogy megismétlődik avagy lemásolja saját magát azt nem tudni ) 

A kromoszómák X vagy Y pedig eldöntik hogy fiú/ hím vagy nő/ nöstény születik e utódként.

Úgy is mondhatjuk, hogy ez a MAG olyan mint egy Mesterséges Inteligencia , vagy Értelem . Amibe bele van táplálva jelek, kódok és szimbóliumok formájában az élet, ezeket a jeleket, kódokat illetve parancsokat  hajtja végre a MAG mert ez a feladata. 

Ez a kis MAGocska villanás formájában érkezik a petesejtbe és akkor következik be a megtermékenyítés.

Tehát innen ered az élet és a halál is. 

A tudósok bizony kijelentették , hogy ez a MAG mint tobozmirigy egy kocsonyás szerű folyadékot tartalmaz , ami a halál pillanatában 21 grammjával távozik a testből. Egyszerüen elpárolog ,

( vagy kifolyik , de erre nincs semmi ilyesmire utaló nyom ) . De szerény véleményem , ahogy villanással jön úgy el is távozhat. De erre utaló nyomokat nem jegyeztek fel.

Tehát eltünik onnan az a kocsonyás folyadék , amikor a halál beállt. 

 

Itt a linken olvashattok még a MAGról  aki még nem olvasta volna 

 

https://csillagmgyongyiversei.blog.hu/2024/06/29/gondolataim_58_resz_550

https://csillagmgyongyiversei.blog.hu/2024/08/04/gondolataim_61_resz

https://csillagmgyongyiversei.blog.hu/2024/08/05/gondolataim_62_resz

https://csillagmgyongyiversei.blog.hu/2024/09/15/gondolataim_69_resz

 

A LÉLEK mikor eltünik , itt is a linkre kattintva olvashatjátok el 

https://dszilvia.blogspot.com/2020/07/rajottek-hova-parolog-el-lelek-halal.html

 

A Szellem mit jelent , mi a szellem és hogy működik ? 

 

A SZELLEM a TESTBEN lévő MAG  kivetülése . Ez egy energiai mező ami elektromossággal töltődve világítani is képes. pl. mint az ISTEN FÉNYLÉNYE . Hiszen FÉNYLÉNYEK VAGYUNK mi is ISTEN ÁLTAL . 

A SZELLEM a fizikai testünk ASZTRÁL TESTE . A SZELLEM képes időzónákon keresztül utazni, mert nincs fizikai megnyilvánulása. 

Amikor a FIZIKAI TESTÜNK meghal , a MAG -ot az univerzum TEREMTŐ MEZŐJE elviszi tőlünk és vissza kerül a TEREMTÉS ADATAI KÖZÉ. 

Ezt úgy hívjuk hogy KÖZPONTI NYILVÁNTARTÓ RENDSZER ARHIVUMA . Tehát a TEREMTŐ ADATBÁZISÁBA KERÜL a MAGunk . 

Viszont a MI SZELLEMÜNK nem képes nélküle kommunikálni és nem képes létezni sem . Ezért a SZELLEM folyamatosan a MAG mint ADATBÁZISBÓL kivetiti a SZELLEMÜNKET.  Így ha akarunk bármikor leszülethetünk újra, hogy a hibáinkat kijavítsuk . Vagy más életformákat is megtapasztalhatunk, mert ebből a KÖZPONTI NYILVÁNTARTÓ RENDSZERBŐL képes újra beleszületni akár egy emberi sejtbe, vagy bármilyen életformába . A MAG által képes a sejt tovább fejlődni abba amibe születni szeretnél.

Lehetünk cicák , vagy vadak , de ha a fában szeretnénk újjá születni , azt is megtapasztalhatjuk. ISTENTŐL nem tudsz olyat kérni, amit ne tudna neked megadni annyira szeret. 

Azt kell tudnunk ISTEN egy hatalmas SZERETET ENERGIA aki nem büntet és nem fog pokolra küldeni , mert azt az egyház és a hatalom találta ki nekünk hogy a fizikai világban megsemmisítse a bennünk lévő szeretetet , hogy ISTENI SZERETETTŐL leválasszon bennünket. 

Sajnos vannak olyan ENTITÁSOK amik ártó jelleggel a TEST energiáiból táplálkoznak. Ezért van az hogy a hatalom próbál bennünket fizikailag legyengíteni , de úgy hogy azért ne haljunk meg ...hogy azok az ENTITÁSOK tudjanak az energiánkból táplálkozni . Nos ez a szerződés már nagyon rég köttetett a rossz oldallal. Csak azért hogy a hatalom tudjon felettünk uralkodni . 

Mit jelent az ENTITÁS SZÓ 

Szellemek , testetlen lények, entitások, energiavámprok, rajtunk élő alacsony rezgésű negatív energiák.

Mindegy hogy nevezzük őket a félelem alapú energiákkal táplálkoznak ezért nagyon zavaróak tudnak lenni. 

A NEGATÍV REZGÉSEK  

Harag, Neheztelés, Nem megbocsájtás, Szégyen , Bosszú, Megfélemlítés, Kényszerítés, Utálat és Ítélkezés .. stb ezek alacsony frekvenciából élnek ami kedvez a negatív frekvenciáu energia vámpíroknak , hiszen ebből táplálkoznak. 

Az ilyen entitások ugyan olyan emberek voltak mint mi , csak a haláluk után test nélkül ( TESTETLENEK )  élnek itt velünk . 

Azonban mi is energiából állunk csak nekünk van fizikai testünk. Tehát ugyan azon energiamezőben élünk az ENTITÁSOKKAL. 

Az energiamezőben a kvantumfizika bebizonyította hogy a testetlen entitások az élő fizikai testhez tudnak ragadni , és éveken át tudják csapolni az energiáit az illetőnek. 

De azt fontos tudni , senkinek nem tudják elszívni az energiáit amig te nem adod hozzá a beleegyezésed, vagyis a tudatalattidban bele nem egyezel. Csak az alacsony rezgésű fizikai testből tudnak energiát nyerni , amint fentebb leírtam , hogy a negatív gondolkodás alacsony rezgésen tartja a szellemi lényünket . Így gyerekjáték hogy mikor kapcsolodík hozzánk egy két ilyen energiavámpír vagy entitás.

A kapcsolódás az egódon keresztűl történik minden esetben. 

fontos azonban tudni hogy van egy ,, ÖRÖKRE '' szóló védőpajzsunk . az a SZERETET ENERGIÁJA . 

Ezt úgy tudjuk elérni , hogy folyamatosan magas rezgésen tartjuk MAGunkat , azaz nem itélkezel, nem haragszol sokáig, hajlandó vagy az elfogadásra , a megbocsájtásra , az elengedésre , és kiáramoltatod a szeretet energiáját magadból , tehát a szeretet energiája körül vesz mint burkot . A SZELLEM ÉS A TEST VÉDŐ BURKA AZ AURA . Ha az AURÁDAT pozitív energiával látod el folyamatosan , akkor semmiféle negatív rezgésű entitás és energiavámpír nem tudja elszívni az energiádat.

ÚTÓSZÓ : 

 

Ha felmész egy hegy tetejére  és elkiálltod magad.... Mi történik ? 

pl. Elegem van ...és  azt vissza hallod 

Elegem van

Elegem van

Elegem van

Elegem van

vagy ha másképp érzed magadat , és azt kiálltod : 

Szeretek mindenkit

Szeretek mindenkit

Szeretek mindenkit

Azt fogod vissza hallani amit kiálltottál.

Az életben is így működnek a dolgok. Ahhoz, hogy te jól érezd magadat , ahhoz Neked jól kell a testedben érezni magadat , Ezt TE tükrözöd ki a világ felé , hogy TE milyen állapotban vagy. 

És hidd el , hogy azok fognak körbe is venni akik olyan állapotban vannak mint te . 

Tudod hogy miért ? 

Mert ha alacsony rezgést adsz ki , az azt jelenti nem vagy magaddal harmóniában . Fusztrált vagy ,ideges stb.. Akkor az azonos rezgésü emberek fognak megtalálni . 

Ha pedig magas rezgésű szeretet van benned , boldog vagy és elégedett , magaddal és másokkal is jól kijössz , azok találnak meg akik e rezgésen vannak . 

Ez olyan mint a természetben a farkas törvénye . A gyengébb elpusztul . No nem konkrétan , de a gyengébbet mindig többször és mélyebben fogják bántani , megcsalni és eldobni , kihasználni. 

 

Aki rendben van magával és másokkal , öt nem tudják kihasználni sem , mert ha ad azt önzetlenül teszi és nem érdekli hogy kinek ad és a pozitív rezgésű ember akivel nem tud mit kezdeni , mert nem lehet jól kijönni a másikkal , ő egyszerüen elfogadja és elengedi azt ami fusztrálni próbálja .  Ha szeret önzetlenül szeret és nem érdekli hogy vissza kapja e vagy sem . 

Szeressd magadat , ha más nem szeret, mert a te MAGod képes mindenkit szeretni aki nem szeret téged még azt is , mert Isten és a MAG együtt olyan lény, akik szeretet energiájával élnek bennünk .ŐK adnak nekünk minden nap hogy eltudjuk végezni a feladatunkat . Ha betegek vagyunk , vagy baj ér bennünket ŐK azok akik erősebbé tesznek , a szeretetükkel. Mert EGY KOLLEKTÍV TUDAT VAGYUNK MINDENKIVEL , az EGÉSZ UNIVERZUMMAL. 

HA ugy vesszük minden ember egy kis univerzum , hisz számoljátok össze hány lakótok van a testetekben. MILLIÓ SEJT ? MILLIÓ ATOM ? MILLIÓ MOLEKULA stb... 

Nézzetek fel az égre , és gondoljatok csak bele. Ha majd felmegyünk és ott fogunk élni a bolygokkal , csillagokkal , szabadon mehetünk egyik világból a másikba , ahol nincs idő és tér. De van valami ... amit ISTEN ADHAT az a szeretet . Amikor már nem akarsz sehova menni , akkor mondhatod ISTENNEK , Atyám haza térek . Ő pedig kinyissa a mennyei házának kapuját, ahol te mindig otthon lehetsz... amig akarsz, mert Ő feltételnélkül szeret mindenkit.

Piliscsév. 2024. 09. 29.

Szerző : Csillag M. Gyöngyi  

 

 

 

 

Szólj hozzá

Gondolataim... Gondolataim 71. rész Elhallgatott igazságok nyomában 3. rész A Lélek avagy MAG és a Szellem közötti különbség