2024. sze 15.

Gondolataim 69. rész

írta: Csillag M . Gyöngyi
Gondolataim 69. rész

Az élet mint energia

 458496527_1049317633310844_9130169101478534222_n.jpg

                         

                              Gondolataim 69. rész

 

Az élet mint energia

 

 

Ahhoz hogy sokan megértsétek az életet, tudnotok kell mit jelent hogy élet. 

 AZ  ÉLET  MAGA  AZ  ENERGIA 

 

Az energia pedig soha nem vész el csak átalakul. Tehát akkor kijelenthetjük hogy nincs is halál. Ehelyett metamorfózis azaz átalakulás történik a,, halál '' után.  Nos akkor foglalkozzunk kicsit még az élettel. 

 

Mit is jelent ?  Ki él vagy mi él? 

Nem csak mi emberek, és állatok  A természet is él, miért ? 

Mert aki vagy ami táplálkozik valamivel az él, addig amíg van lehetősége táplálkozni. 

Teljesen más az élet mint ami gondoltok róla... Egy fogalom, mert elmondható sok mindenről hogy él....

Pl a bolygóink, a föld, a nap, a hold, a csillagok. Tehát az univerzum is egy élő energiamező.  Azért mert energiát nyel el..  Ugyan úgy a földünk is és a csillagok is.  A napunk és a holdunk is táplálkozik ! 

Nem gondolnátok ugye... de valamiképp élnek azok a műszaki cikkek is amit haszálunk a mindennapjainkban... hiszen elekromossággal táplálkoznak ők is .... 

pl kávéfőző, porszivó, kenyérpiritó, stb.. Aztán a személyszállitó eszközök busz, autó , repülő stb.. Aztán a liftek, okostelefonok, számitógépek. Stb... 

Hiszen ha,, megbetegszenek '' meglehet gyógyítani avagy,, meghalnak '' újra,, életre '' lehet őket kelteni... Ha valami mást csinálunk belőlük, ezzel újra hasznosítjuk, tehát metamorfozison megy át, ezáltal átalakitjuk őket . Ugye? 

Nos akkor csak gondolkodjunk picikét ... 

Csak a szerves anyag élhet?  Hát nem !  Ami elektromos áramot eszik vagyis energiát nyel el, az képes ,, életre '' kellni! 

Hoppácska!!!     Nos akkor csak mi élhetünk mert szerves anyagok vagyunk? 

Hát nem... mert ami nem szerves, azok is szerves anyagból lettek előállitva és képesek ők is lebomlani idővel, vagyis komposztálódnak mint akár az emberi test , vagy mint a természet.. Tehát átalakulnak a,, haláluk '' után

Vagy valami mást csinálnak belőlük, beolvasztással vagy zúzással stb... és újra életre kelhetnek, csak más formában. 

Tehát nem csak mi vagyunk képesek metamorfózison keresztül menni, hanem azok a szerkezetek is amik elektromos árammal működnek vagyis energiát fogyasztanak. 

És most nézzük nagyban a dolgokat. 

A fából bármit előállíthatunk, a fa is szerves anyag ugye? 

Vagy vegyünk egy házat vagy egy hidat akár egy utat  Miből lesznek? 

Vasból, homokból, téglából stb... amit honnan nyerünk ki ? Hát a földből, ami ugyan úgy egy élő szerves anyag, ami a komposztálódott anyagokból táplálkozik és még lélegzik is , na ugye? 

Csak arra akarok rámutatni, hogy az élet nem az aminek hisszük, ez egy olyan fogalom ami a világegyetemet, az univerzumot összetartja. 

Tehát eljutottunk oda, már  megértitek mit jelent, hogy mi vagyunk az EGYSÉG amit az Isten fénylényével alkotunk és Egységet alkotunk a Teremtővel mert ott minden adatunkkal benne vagyunk.

Van egy mondás amit a felemelkedéskor avagy ébredéskor a bölcsek szoktak mondani . 

Ami bent van azt kint keressétek , ami kint van azt bent keressétek .

Ami lent van fent keressétek és ami fent van azt lent keressétek . Ez mennyire igaz.  

Mert igen is függünk egymástól. Minden mindenkire hat !!. 

Egy nagy körforgásban vagyunk az univerzummal és az egész világegyetemmel. 

 És amit írtam a Teremtő nem egy az Istennel. 

 Az Isten egy szellemi fénylény. 

 A bennünk levó MAG pedig a Teremtő avagy az univerzum teremtő energiája, ami adatokból tevődik össze. 

Mit jelent ez? 

Ami az univerzumban megtörtént, ami történik most és ami megfog történni  azokat az adatokat,  jelek, kódok, szimbóliumok formájában tárolja a Teremtő erő ill. energia, egy nagy Központi nyilvántartó arhivumban. 

Tehát a múltat, jelent és a jövőt mint adatot a Teremtő mint egy arhivum úgy tárolja. 

Amikor újra teremtés van ezeket az adatokat használja fel az újra teremtéshez. 

Tehát ha még most sem értenétek. 

 Mi emberek az univerzumban csak kis porszemek vagyunk,  az egy EGYSÉGnek a részei, ugyan úgy mint a szomszéd fája vagy a háza vagy a anyád kutyája, az apád kocsija vagy a Brazil óserdő esetleg a Nilus vizesése... 

 Most már értitek? 

 Minden ami az univerzumban van azok mind a mi adataink.  A Teremtő erő arhivumában vannak.. Ahonnan bármikor újra teremtődnek. 

 Mi emberek mint szerves anyagok de az állatok, s a természet is azok, nekik is van szellemük azaz Isteni fénylényük.

Ezzel különbözünk a gépektől., nekik nincs fénylényük , mert azokat ember működteti . Hogy életre kelljenek , be kell őket kapcsolni. ill elektromos hállózattal kell összekötni őket vagy feltölteni az akumlátort ahhoz hogy ugy mond életre kelljenek.  

Igy már érthető hogy az életet nem csak mi éljük mert az életnek több formája is van. 

Viszont mi emberek a szeretetet a fénylényünből kapjuk és onnan tovább adni más embereknek , állatoknak és a természetnek.

Tudjátok biztos hogy a szeretetünkkel az állatok is milyen boldogok és hgy tudnak örülni !! 

De az is tény ha egy növényt szeretettel gondozol az a növény meghálálja a gondoskodásodat .  

 

Nincs és nem is létezik csak a lélek, nem hal meg , nem támad fel , és nem is születik stb... mert lélek a MAG, ami egy szoftver program és akkora mint egy mogyoró szem, s így a lélek nem egy éteri lény  mint a szellem, a 2 nem  azonos anyagokból állnak. 

A lélek az a tobozmirigyünkben levő kis szoftverünk ami a Teremtő adataiból áll és a testünket ellátja az élethez szükséges alap funkciókkal.

Még valamit . Régen az őseink a tobozmirigyet ketté vágták , tudjátok hogy mit rejt és hogy néz ki ? 

Ami a fáraóknak is a szimbóliuma volt  még a piramisok csúcsán látható de sok rajz is van róla,  a kinai , a japán , a hindu , a buddhista stb ...vallásokban mindenhol fel lelhető. Egy háromszögben egy szem , az a tobozmirigy keresztmetszete. Ugye milyen különleges ? Úgy hívják Hórusz szeme . 

Ami azt jelentheti, hogy a tobozmirigy  avagy a MAG össze van kötve a harmadik szemünkkel, ami a két szem között és a fölött a homlok közepén helyezkedik el.  

Ez azt jelenti, hogy ha harmóniában van a 3 testünk akkor ez a 3. szemünk megnyillhat. Ezáltal sok olyan univerzális dolgot láthatunk, tapasztalhatunk és a szellemi világ is láthatóvá vállhat .

A szellem felemelkedése Istenbe ott kezdődik, ha megérted azt, hogy az univerzum és minden ami benne van aminek szelleme azaz fénylénye van, azokkal  egyek vagyunk. A természet, az állatok és az emberek mind mind az Isteni fénylénnyel alkotunk EGYSÉGET. 

 

A MAG ( a lélek) avagy a szoftver pedig az összes adatainkat tartalmazza ami az univerzumban történt és létre jött.  Tehát mint írtam ,a Teremtő az Isteneket teremtette legelőször. 

Ez mit jelent? 

Azt hogy az Isten is ugyan úgy része a Teremtő erőnek és ugyan úgy arhivumba kerül mint mi Egy nagy EGYSÉGbe  ha minden,, elpusztulna  '' 

 

De mivel mondtam nincs halál csak átalakulás ezért a,, halálunk '' után ujjá születünk másképp más helyen. 

Remélem sokat tudtam segíteni hogy megértsétek miért fontos hogy a környezetünkkel jól jöjjünk ki és főleg saját MAGunkat is szeressük. 

Ha a szellemünk képes felemelkedni a feltételnélküli igaz szeretetben, akkor a szellemi fénylényünk EGGYÉ tud válni az Istennel. Igazán akkor leszünk képesek arra, hogy felfogjuk mi az élet igazi lényege az univerzumban.

Amikor végre megértsük, hogy az univerzumot mi tartjuk össze az EGYSÉGBEN ,és amikor Istenbe visszatérünk nincs kétely mert tudod, hogy hazaérkeztél .  , 

 

Következő írásomban még kicsit a MAg ról fogok írni , és a születésről. 

Köszönöm az idődet ha olvastál !!  

 

Szerző : 

Csillag M. Gyöngyi 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá

Gondolataim... Gondolataim 69. rész Az élet mint energia