2024. aug 05.

Gondolataim 62. rész

írta: Csillag M . Gyöngyi
Gondolataim 62. rész

Miért jöttünk a földre? Kik vagyunk? Mik vagyunk?

 

A fizikai világunk valami csodálatos , de tudjátok van ezen kívűl is ... a nem fizikai világ , ami a mi számunkra láthatatlan , megfoghatatlan ami ismeretlen a fizikai világunkban . 

Erről szeretnék bővebben írni , én hogy látom . 

Lehet nem pont így van , ez nem kőbe vésett írás. Ezt az én szemszögemből látom és fejtegetem ki az élet dolgait. Tehát mint fizikai emberként én is hibázhatok, és lehet nem pont így van valami amit leírok.

Viszont próbálom a valóságot megtalálni.... ami tudjuk nem könnyű feladat. 

De mert másképp látok dolgokat mint az átlag ember , ezért próbálok kicsit merészebb lenni hogy kifejtegessek olyan dolgokat amit egy átlag ember nem lát át. De nem vagyok tudós és hibátlan sem , ezért lehet nem minden így van, de megközelítőleg próbálok elmagyarázni dolgokat, hogy érthetőbb legyen a világ és az emberi faj kiléte . 

Mi emberek azért vagyunk a fizikai síkban, hogy tanuljunk , fejlődjünk. És tudjátok mi akartunk jönni ,nem küldtek és nem erőltettek ránk semmit... ezt elkell fogadni. Igaz azt mondod nem kérted az életet, de bizony te akartad hogy leszüless , csak nem emlékszel arra, hogy te önszántadból vállaltad ezt a küldetést.

Mert ez egy küldetés amit vállaltál, ez pedig egy isteni nemes feladat. 

A szellemvilág egy olyan világ ami a mi számunkra láthatatlan. Mi szellemként az EGYSÉGben vagyunk másképp fogalmazva a TEREMTŐ ISTEN RÉSZEI vagyunk. 

Mivel a szellemünk isteni , és jóságos , ezért mindig minden szellem testvér leakar születni, hogy megválltsa a fizikai világot. Mert a Teremtő mindent lát és hall... Mert bennünk él általunk, mi pedig benne vagyunk általa.... 

Talán így megértitek , miért írja azt a biblia is... Isten azt mondja, hogy szeressétek fele barátaitokat úgy ahogy engem .

Mert mi szellemünk és az Isten EGYEK vagyunk, tehát a mi szellemünk által az EGYSÉGNEK vagyunk részesei. 

Csak hogy leszületésünk pillanatában az emlékeinket, hogy honnan jöttünk , elvesztjük, valószínű a teremtő veszi el .  Teremtő nem hagyhatja, hogy tudd honnan jöttél, ( visszaélés miatt ) mert az isteni hatalom a fizikai világban egy olyan dolog, ami nem jó a szellemi testednek. Megroppannál a súlyától. A mindentudás egy olyan dolog, ami tönkre tenné a fizikai életedet. Ettől akar mentesíteni a teremtőnk. 

Minden szellemnek  kb. 120 évet adott arra ( az anyagi tested nem bírna többet azért 120 év ) , hogy megtalálja a fizikai világ hibájára a megoldást . Azt a dolgot kell rendbe tenni ami a fizikai világunkat súlytja , háború , gyülölködés , irigység, kapzsiság és sorolhatnám a fizikai létünk hibáit. A fizikai világban a tiszta lelkü emberek felismerik azt, ami a földi életüket megkeseríti az embereknek.

De sajnos a hibákat csak összefogással tudjuk megszüntetni.

Erre szerintem minden olyan ember rájött aki kicsit is szociál érzékeny , vagyis kiismeri a fizikai világban magát és tudja hogy kellene helyesen élnünk. Azért mert a szellemével jól kijön és együtt tudnak dolgozni a fizikai testében . 

Ezért van a mondat ami szerint élni kellene : 

A legfontosabb az életben ha jól kijössz saját magaddal és másokkal. 

kicsit kanyarodjunk vissza ...

Isteni mivoltunk a fizikai testünkben nem szerepel másként , csak láthatatlan formában. 

Régebbi posztomban is írtam az emberi test 3 síkból áll. 

Fizikai síkon  / test

Lélek a MAG-unk  / mentális síkon , avagy akár digitálist is írhatnék... hogy jobban megértsétek, mert ez egy alap shoftver ami a tobozmirigyünkbe van belekódolva. 

Szellem / asztrális sík avagy energia mező másnéven

 

Kicsit kitérnék még egyszer a MAG-unkra , szerintem még mindig sokan nem értik , vagy úgy gondolják , hogy ez bla bla bla ... üres fecsegés , és képtelenségnek tartják. 

Nos ez az igazság és ez már bebizonyított a tudomány által is, hogy az ember egy szerves gép , amit egy programozott szoftver vezérel .

Így született az MI ( mesterséges inteligencia )  is amit mi emberek teremtettünk. Neki is ha megtestesítik akkor lesz kis szoftverje =  programja a fejében ) persze a processzorján amit ha úgy tetszik a MAGjában fog tárolni . Mert ez a MAG majdnem olyan mint az emberi MAG, hisz a robotot is a MAGJA irányítja majd .

Ez egy alap program , és a tudást azt ugyan úgy meg kell tanulnia mint az embernek ...remélem érthető így . az is hogy miért hasonlitunk egymásra . Csak mi szerves anyagok vagyunk , de a robotok is ugyan úgy komposztálodnak csak hosszabb az idejük mint nekünk embereknek .

Egy másik írásomban majd írok arról is miért olyan fontos az MI az emberek számára .  

Nos térjünk vissza az emberi élethez.

Ebbe a kis MAG - ba bele vannak programozva az emberi élethez szükséges információk, mint említettem anno is jelek, kódok és szimbóliumok formájában van jelen a program. 

Akárhogy is nézzük ez MAG bizony egy automata rendszerrel ellátott szoftver az emberi részről is. 

Miért mondom ezt ? 

Nézzük csak ! 

Van az élet minden terén egy átlagos érték ami alá vagy fölé megy ott már nem jó a test működése ... de nézzük csak mik ezek .

A vérnyomás van egy beállított átlag . Kb. 120/ 70 

A szívverés van egy beállított átlag percenként kb 65-72 

A légzésnek van egy beállított átlaga ... percenkénti 12-20 lélegzetvételt tekintjük átlagosnak

A látásnak is van egy átlaga , hiszen átlag alattiak a szemüveges emberek ugye , ezenkívűl vannak vakok is ... de az átlag felettiek pl. élesebb látással rendelkeznek.

A hallásnak is van átlaga amit decibel formájában mérünk , az átlag alattiak a hallássérültek és siketek de vannak akik az átlagnál is jobban hallanak  ugye ? 

Izlelés , tapintás , székletürités napi egy átlaggal , hólyag ürítés ami a vesén keresztűl vállik ki , epekiválasztás , a máj méregtelenítése , tüdő  a szív munkája ami ugye a vért is szállítja a végtagokba és más más szervekbe de sok sok szerv munkája van még ... de sorolhatnám reggelig mi mindenből áll a fizikai test és mi történik a egy fizikai testben. 

A test működését egy előre beprogramozott szoftver működteti , most már elhiszitek .....de nem baj ha nem .... ... akkor is ez az igazság, hogy MAG a kis tobozmirigyünkbe ültetett kis lélek másnéven szoftver ami egy automata program. 

Nézzünk meg pl.  egy gyermek fogantatást és születést , mi történik ? 

A tudósok bebizonyították hogy ez villanás bizony . 

A cikket itt elolvashatjátok 

https://index.hu/techtud/2021/07/24/megtermekenyites-cink-villanas-tuzijatek/

 

 

A megtermékenyített petesejtnél villanás formájában kapjuk meg ezt a szoftvert avagy a lélek megérkezik az embrióba . Így fog tökéletesen alakulni a baba kifejlődése , ennek a szoftver programnak avagy a MAGNAK a segítségével.

A szellem... hogy mikor érkezik a testbe , nos az kérdéses , lehetséges mikor születés pillanatában fel sír a baba . De nem vagyok biztos benne ...hogy miért ?

Sokat gondolkoztam rajta , mit mondanak a tudósok... Az anya hasában lévő magzat már észleli a körülötte levő dolgokat. Ha egy anya megsimogatja a pociját , megnyugtatja a magzatát .. pl van amelyik magzat zene hallgatásakor megnyugszik stb.. nagyon sok dolgot fedeztek fel a tudósok ...

Ezért gondolom úgy hogy már jóval születés elött le kell jöjjön a szellem a testbe , kb arra az időre gondolok  amikor a szív is megkezdi majd a babában a munkáját . Hiszen a 3 síknak elengedhetetlen az hogy együtt legyenek az élethez , mert az EGYSÉG a legfontosabb . EGYSÉGben kell hogy legyenek a  test a szellem és a lélek. 

Megjegyzés : 

( Mivel a magzat a szív dobbanásával életre képes lesz, ezért van egy szabály amelyik időtől már a magzatot nem engedik az anyának elvetetni , mert az már életképes magzatnak azaz emberi életnek számít.

Persze vannak bizonyos terhességi rendellenességek ami miatt bizony a szabályt meglehet vagy kell szegni ... )

Ami azt jelenti a fizikális testünk nem képes létezni a SZELLEM  ( avagy energia ) és az élethez való információkkal ellátott ( tobozmirigyben található ) MAG ( LÉLEK ) nélkül.  A fizikális testünket körbe hállózza a szellemi testünk ami MAG-ból jövő információval képes kommunikálni. Mivel a szellem egy energia, így ezeket az információkat és parancsokat a test olyan pontjai felé irányítja ahonnan az élethez a szükséges parancsokat végre tudja hajtani .

Ezeket hívjuk MERIDIÁNOKNAK . 

Azt pedig tudjuk, hogy a testünket a szervekkel MERIDIÁNOK másnéven ENERGIA PÁLYÁK  kötik össze. Eddig világos ugye ? 

A meridiánok mentén vannak a CSAKRÁK , amiket felfedeztek sokan a spirituális gyógyítók, hogy ha betegség alakul ki, akkor a csakrák stimulálása és a blokkok felszabadítása ( tisztítása )  gyógyulás útjára tereli az energia pályákat avagy a meridiánokat. Tehát ha egy blokkot a csakránkban megtisztítunk, akkor a meridiánjaink áramlása akadálymentesek lesznek. Készek leszünk a gyógyuláshoz . 

Ez volt a szellemi testünk.

 

Viszont a fizikai testünkben a tobozmirigyben elhelyezkedő MAGon áthaladó érhállózat fogja megkapni a parancsokat . Így az erekben lévő információk viszik el a szervekbe a parancsokat jelek , kódok és szimbóliumok formájában. Ezeket pedig az idegi pályákra irányítva hogy a test működését szabályozzák . 

Ezért mondják minden betegség  ( FEJBEN ) MAGban alakul ki. (  Negatív gondolatokkal és cselekedetekkel, ami a testünket veszélyezteti. pl. nem megfelelő folyadék , nem megfelelő étel , nem megfelelő pihenés , stressz , túlzott dohányzás , kávé fogyasztás , esetleg drogok fogyasztása sok minden van ami az ember egészségét veszélyezteti ....  )

Nem győzöm elmondani, hogy a test működése ahogy az élet megjelenik benne egy csoda , maga az életnek a csodája a fizikai test. Egy olyan komplikált de szabályos automata rendszer működteti ami fel van állítva benne amit nem győzünk bejárni !!!!

A tudósaink is ámulnak és bámulnak eme csodálatos test szerkezeten . Nem lehetne egy millió könyvben sem leírni a legapróbb sejtektől a legutolsó molekulákig... hogy is működik a test ... 

A Teremtő egy olyan szaktudású lény akihez fogható nincs más a világmindenségben sem ! 

Most képzeljétek el , mit kellett dolgoznia azon, hogy az életet létre hozza ?? A test működését össze hozza és egy automatizált rendszerrel szabályozza , a testnek pedig adott önmagjából egy darabot hogy életre kelltse .... ehhez egy akkora tudásnak kellett lennie, amekkora tudása csak neki lehet a teremtőnek . Azt hiszem ebben egyetérthetünk...

 

De most ugorjunk vissza eme kitérő utazásunkról....( ami a csodálatos testünkben végbe megy)  a szellem világunkhoz.

Tehát rájöttem a szellemnek az a feladata, hogy a fizikális testünket arra a szintre emelje, hogy ne legyen beteg , és boldogan tevékenykedjen. Mindenki boldogságban élhessen ezáltal és mindenki mindenkivel jól kitudjon jönni.

A boldog élet egy jó közösség együttműködésénél tud csak kialakulni.. Úgy boldogulhatnak az emberek az életben, a fizikai síkon és szellemi síkon, ha háború és gyülölet nélkül élnek , összefogásban,  szeretetben és törödnek egymással. 

Tehát a SZELLEM feladata egy BÉKÉS TÁRSADALOM felépítése a földön . 

 

Bizony bizony , azért vagyunk itt.

Ezért jön vissza minden szellem egy új  testbe , mert hisz a MAGJÁBAN... hogy majd egyszer sikerülni fog egy BÉKÉS TÁRSADALMAT létrehozni. ...

 

Amelyik szellem ennek a tudatában éli itt a fizikai életét, azok felemelkedhetnek egy olyan síkba ahol vissza kaphatják a gyógyitási képességeit ...tisztánlátási képességeit és sok sok más isteni tudását . 

Ezért van az is, mint már írtam régebben is, hogy a spirituális emberek, és pár más vallásúak pl kiemelném a buddhista vallást  ( akiknek nagyon jó a vallási nézetük mert egységben gondolkoznak )... Az emberek akik sokat meditának, tudják hogy ezuton elérhetik a számukra az isteni képességeiket idővel.

Azért választják a magányt, mert nem akarják mérgezni magukat a negatív energiákkal , és inkább visszavonult életet élnek a városi zajaitól és a emberi tömegektől. Tényleg az övüké egy más világnak tűnik, ezért a nagy világ számára ezek az emberek különcökké vállnak . Pedig nem azok , csak próbálnak a szellemi energiájukkal jobbá vállni, hogy megtalálják a bennük lévő isteni erőt és tudást. Azért hogy a világnak segítsenek és fel tudjuk építeni a Békés Társadalmunkat . 

Sokan nincsennek tisztában azzal, hogy isteni részünket öljük ki azzal, hogy másokat mentálisan bántunk és mások életét tönkretegyük , gonoszsággal , hatalomvággyal , irigységgel avagy fizikai bántással, gyilkosság , erőszak , háború, családon belüli erőszak stb...

Ezektől akarnak távol lenni azok akik próbálják megtalálni azt az erőt amivel jobbá tehetik a világot. Ők lesznek a tanítóink majd akik a tiszta szívükkel , szellemükkel a jó felé viszik az emberi tudatot, és megtisztítják a negatív energiáktól a világunkat. 

Remélem kedves olvasó , így megérted miért kell azon dolgozni mindennap magadon, hogy mindig jobbak legyünk . A világnak szüksége van a sok sok pozítív energiára, azért hogy feltudjon emelkedni minden olyan ember aki egy Békés Társadalomban szeretne élni boldogan.

Ezáltal a világot jobbá tudják tenni , hiszen megkapják a szükséges tudást ahhoz, hogy az embereknek tudjanak segíteni. Ők lesznek a tanítóink !

ÁLDÁS ÉS BÉKESSÉG A VILÁGUNKNAK !!!

 

 

 

 

Szólj hozzá

Gondolataim... Gondolataim 62. rész Miért jöttünk a földre? Kik vagyunk? Mik vagyunk?