2024. jún 29.

Gondolataim 59. rész

írta: Csillag M . Gyöngyi
Gondolataim 59. rész

Elhallgatott igazságok nyomában.

                             448781253_1146416499920925_3009685127695123462_n.jpg

                     

                             Gondolataim 59. rész

Elhallgatott igazságok nyomában

 

Elég kézen fekvő, hogy mialatt a bibliában kutagolódik valaki, addig elég messze van még az igazság legkisebb jelétől is .

Mostanában sokakat foglalkoztatja , kik vagyunk , honnan jöttünk , van e élet másik bolygókon .

Mi honnan származunk stb...

Aztán jönnek a bibliával ... Hogy isten megbüntet , meg imádkozz mert akkor mindent megad ...ha ellent mondasz akkor isten káromló vagy pokolra jutsz stb...

A biblia egy mesekönyv, amiből soha semmit nem fog senki megtudni.

A bibliát szájhagyományok utján szerzett információkból írták az emberek !

Amit az idők folyamán átírtak többször is , rosszul is fordítottak, elvettek belőle majd hozzá tettek stb...

Először is a vallásokat amit az emberek találtak ki, el kell felejteni, ha az igazságot keresitek, és a természetbe kell kimenni , megérezni és átvenni annak lüktetését, az energiáját. 

Le kell földelni magunkat úgy, hogy mezitláb vagyunk a földön. Figyelni kell a csend hangjára , mert az nem a csend , mivel a természet beszél hozzánk a saját nyelvén . Ha azt beengeded és figyelsz rá akkor megérted mi az élet. Mit jelent a létezés.  DE Ahhoz össze kell kapcsolódni a természettel és meg is kell érteni ŐT amit mond.

Mikor a fa elhullajtja a magját ami kikel a földanyánk segítségével és új életet hoz létre ...

Egy körforgás az élet , pusztán a létezésünk erről szól. EGYSÉGBEN a természettel , a földdel és az állatokkal.

Kint a természetben ,  ott ahol megszünik a vallások álltal manipulált világban a felállított földi csapda, a természetben megérzed a lüktetést , az életet adó energiát és többé már nem hiszel az emberek álltal kitalált hazugságokban, és nem tudnak félre informálni, hogy azért vagy hogy szenvedj egy életen át . A földi létezés a testi szellemi szabadságról, szeretetről  és a testi - lelki boldogságról szól itt a földön. Kreativitásodról , azt csináld amit szeretsz és ami boldoggá tesz. azt tedd teljes szíveddel. Megtaláld az életed célját , feladatát . Ami a szabadságot jelenti neked és az életed célját. Erről szól az élet , hogy szeress élni , alkotni és szeretni másokat. 

Tisztelettel bánj a természettel és az állatokkal , meg a földdel ami otthont jelent az emberiségnek.

A vallásokról annyit talán még, a buddhizmus ami közelebb áll ahhoz az igazsághoz ami a létezésről szól.   De az sem a teljes igazság.

Azt kell hogy mondjam az evolució amit tanultunk az iskolában, az is egy mese habbal . Tudományosan nézve is értelmetlen az evolucióról felállított nézet.

Miért mondom ezt  ? Mert az emberi faj több annál....mint hogy egy majomtól származnánk.

Ha a természettel lüktet az ember és az energiáját felveszi sok mindent látni és érezni fog, mit jelent létezni valójában. Ehhez a földi és anyagi mivoltunkat el kell felejteni és a belső lényünkre kell figyelni.  A Szellemünkre.

Arról nem beszélve, hogy a tudósok mennyi mindent nem közölnek az emberekkel....pl. a földönkívüli létezésekről...

De megjegyzem a tudományosságot nem lehet alapjául venni a létezésben. A létezésnek nincs tudományos magyarázata. A tudósok , tudományosan keresik a létezés magyarázatát.  Az emberek közül is vannak páran , velem együtt akik megpróbálnak a szellemi létük alapján magyarázatot kapni arra mi a célja a létezésnek és mi az élet . Kitől kaptuk és miért.

A tudósoknak pedig vannak forrásaik, még sem képesek arra, hogy megfejtsék a nagy titkot. Csak hogy nem kell ahhoz semmi féle forrás vagy más anyagi dolog .... betekintést kap mindenki saját MAGJÁ - ba labor és gépek, sőt  forrás nélkül is, nem kell oda se pénz se hatalom... csak a befele figyelés , a csend és TE magad , ez kell hozzá .

Először is vizsgáljuk meg, hogy mi az ember. Mit látunk és mit nem .

Az ember egy szerves gép , mint egy robot, csak nem fémből dobozból vagyunk .

Az emberi test a természettel harmóniában van, mert egy lebomló szerves anyag, tetszik avagy nem ez az igazság.

A test amit az az anyag vesz körül ami a földet is , az egy olyan energia mező amit aurának hívunk, ami megvéd a körülöttünk lévő káros hatásoktól és egyben védi az anyagi és szellemi testünket.

Ez az amit nem látunk szabad szemmel ez az aura mezőnk.

Az anyagi test szemmel látható és kézzel tapintható . A szellem ami a leszületés pillanatától a halálunkig velünk van. Szellemi energia anyagunk pedig egy olyan anyag amit nem láthatunk szabad szemmel , ez pedig egy sűrű energia halmaz aminek 21 gramm a súlya. Erről is írtam egyik korábbi írásomban bővebben . Itt most nem részletezném. 

Az auránk árulkodik a testünk és szellemünk állapotáról. Megmutassa mikor vagyunk szomorúak , haragosak , jó kedvűek és mikor vagyunk betegek ezen kívűl még sok mindent kimutat ......

Vannak pl. akik szellemileg fejlettebbek , azok lássák az auráját másoknak , de van pl. aki megérzi a másik auráját. PL. egy buszon érzed hogy mennyire hüvös a melletted álló , el kell hogy távolodj tőle . Vagy valakivel jól érzed magad ha a közelében vagy , mert sugárzik a szeretet belőle ..stb ....

De most menjünk beljebb az emberi testbe... ...

A tobozmirigyünk a legfontosabb szervünk, amiben egy mesterséges értelem található más néven a mesterséges inteligenciá-val vagyunk ellátva( ami egy előre programozott szoftver )  a testünket pedig elektomos hálózat működteti, meridiánoknak hívják, amik a testünket átszelik , úgy mint az érrendszerünk, vagy az idegpályák stb   ...

Sokan nem hiszik el , de ott van példának ha a szívet újra inditani kell , mivel teszik ? Elektromos impulzussal, kiütik ha leáll a szív , Így a szív elektromosan újra inditható , igaz bizonyos idő után már nem ... 

A test és a szellemünk  Csakrákkal vannak össze kötve . Ha egyik Csakrában blokkok keletkeznek akkor betegedik meg az ember. Igy minden betegség lelki eredetü, ugy mond szellemi blokkok alapján lesz fizikai sikon beteg az ember . 

Az agyunkban pedig egy beprogramozott szoftver müködik, ami kódok és jelek formájában adja át a test sejtjeinek a parancsot, ahhoz hogy hogyan működjenek. Így működik az emberi test. De ezt már egy másik írásomban kifejtettem kicsit bővebben is ... Akit érdekel az a Gondolataim sorozatban megtalálja .

Vannak előre programozott és automatizált programok is , mint pl.  a légzés is , amit nem tudunk befolyásolni.

A legnagyobb guruk , spirituális személyek is csak nagy összpontontosítással tudják szabályozni, mint pl.  meditáláskor ugye lassitják a légzésüket és mélyítik.

 A test egy olyan szerves anyag ami a szellemünk ruhája , elhasználódik bizonyos idő után . Nincs rá jótállás. sem garancia hogy meddig lehet használni. , Igaz ugyan hogy ha törődünk vele , az is sokban befolyásolja a használatát és az is hogy a szellemünk jól kijön e a testünkkel.

Ugyanakkor a civilizáció is befolyásolja az emberi élet hosszát. Mint tudjuk Mózes ( 800 év )  , Jézus  , Jób és Ábrahám stb... sokan több száz évig is elélhettek , mert mások voltak a körülmények a földön. 

A halál a test elhasználódását jelenti , ekkor a metamorfozis ( átalakulás )  megtörténik, temetés után a test elporlad a szellem pedig egy másik lét formában fog tovább élni , egy másik testben . Más testben , más dimenziókban. Van aki nem teljesíti a feladatát akkor ő újra leszületik ide .... tanulni ...

A földi halál nem a tényleges halál . Azt kell megérteni az élet egy körforgás .  Energia lények vagyunk, másnéven fénylények .  Tehát a szellemünk egy energia mező , ami egy összesűritett energia . Olyan mint az isten , vagy a teremtő , hisz belőle vagyunk.  Ezért hívjuk a szellemünket fénylénynek. ő nem hal meg, mert isteni energia .

Tehát ha meg akarjuk fogalmazni a lényünket ( szellemünket )  az is egy anyag , méghozzá összesűrített energiából áll . Erre mondják azt, az anyag nem vész el csak átalakul, Tehát eleve már abban is hazudtak, hogy a halál után mennyek országa vagy pokolra jut az ember. ( A hatalom így próbálja manipulálni az embert . )

Nincs pokol, nincs menny , ha eléri a szellem  hogy megvilágosodik , azaz megtalálja a teremtőjéhez vezető utat akkor eggyé vállik a teremtőjével és soha többet nem kell ujjá születnie . Ezt kell megtanulni minden kis szellemnek hogy mit jelent az EGYSÉG .

Amig az ember nem képes rájönni arra, hogy önmagával és a természettel összhangban kell lennie vagyis EGYSÉGBEN  addig hiába is keresi a választ . Mert a válasz az maga a Teremtő . Ha megérti az ember, tehát  MEGVILÁGOSODIK hogy az életet békességben és szeretetben kell leélnie akkor a Teremtő megnyitja a MAG -jához vezető utat ...addig nem ! 

De senkit nem akarok befolyásolni , mindenki előtt ott a lehetőség hogy a kis saját MAG - jában utazgasson és megtalálja a válaszokat a kérdéseire, ezáltal megtalálja a Teremtőjéhez az utat .

Aki tudja már hogy ki ő és mi az élet, mi az élete célja az nem fog senkit bántani , nem fog gyűlölködni és lekezelni, nem fog háborúzni mert tisztában van azzal a ténnyel, hogy az ember a földdel , a fákkal , növényekkel s a  természettel, az állatokkal és az egész univerzummal össze van kötve , méghozzá egy kollektív tudatban vagyunk. Egy nagy hatalmas EGYSÉGET alkotunk. Mondhatni úgy is Mi Egyek vagyunk Istennel a Teremtővel.

 

És most keressük a választ arra, hogy ki vagy mi a teremtőnk.

De egyben leszögezném, hogy a múlt , jelen és a jövő az egykörforgás . Ez pedig azt jelenti....

Nincs kezdet és nincs vég. 

Nem állítom biztosan, hogy minden pontosan így történt ahogy én látom, de ha reálisan gondolkodom akkor kb ez történhetett sok millió évvel ezelőtt. 

A mi univerzumunkban, mikor még nem volt szilárd anyag a mindenségben , csak tiszta energia . Nem volt nap , hold sem csillagok , sem nem bolygók. Akkor történt valami az energiával. Összepréselődött és egy áthatolhatatlan anyag keletkezett belőle . Az energia kupac az összes múltbani létező adatot magába szívta, amely a tudással párosult. Itt megjegyezném , hogy ebben a létben mi kis porszemek vagyunk , hisz több síkon létezik élet . Nem a mi univerzumunk az egyetlen létező univerzum.

Viszont van egy hatalmas adatbázis amiben ott van minden adat a legelső teremtéstől egészen a múlt a jelen és a jövőben történtek arhivuma 

A mi kis univerzumunk keletkezése 

Tudni kell azt, hogy ami minket is körül vesz az egy energia mező. Tehát ez az energia mező bizonyos feltételek mellett összesürüsödött. Ez pedig egy átható anyaggá fejlődött , ami nőttön nött. 

Egy olyan szellemlény teremtődött ami képes volt teremteni az energiából. Ezt  az energíát nevezzük teremtő erőnek , vagy isteni energiának .

Itt megjegyezném , hogy nem csak nekünk van ilyen teremtőnk , hanem más univerzumoknak is . Tehát a teremtőből nem egy van , van több is, minden univerzumnak van teremtője.

A mi univerzumunknak is  egy teremtője van , aki a saját képére teremtett, szellemlényeket másnéven  fénylényeket , aztán meg olyanokat is mint ő maga a teremtő, isteni lényeket ,olyanokat akik segítettek neki a teremtésben. Számos szikla rajzok is szólnak róla, hogy a szélnek , víznek , erdőknek stb más más istenük van akik ezeket ugy mond kezelik. Ők a Teremtő a teremtett istenei. 

No de ne siessünk előre . 

A Teremtő megteremtette magának az először az ÉDEN LABORT. értsd. ÉDEN KERT ami egy labor volt. Ez a labor akkora volt mint kb. a földünknek most a fele . Tehát hatalmas volt.

Az Éden labort egy átlátszó kristály veszi körül, ami sok sok kockából áll.

A Teremtő megmutatta a teremtett isteneknek, hogy tudnak teremteni az energiákból . Így a labornak lettek mérnökei , orvosok , biologusok stb...Ők a Teremtőnek a segítői lesznek a laborjában. 

A teremtő a segítőivel, közösen próbálkoztak új lét formát létre hozni , és kutattak majd rájöttek, hogy különböző molekuláris szerkezetekből anyagot is teremthetnek, így földet hoztak létre a laborban .

Majd óceánt teremtettek, víz ami felett lebegett az istenünk energiája. Ez a bibliában is le van írva . Aztán mikor rájöttek hogyan lehet szerves anyagot létrehozni, így megkezdődött az univerzum teremtése.  És akkor az univerzum archivumából az adatok segítségével, teremtettek növényeket , állatokat és végül megteremtették az első embert. Először Ádámot, a amelyet elláttak egy alap szoftverrel, amiben az élet alapjai lesznek ezentúl. Előre be volt programozva, hogy hiba ne csusszon a rendszerbe . De itt álljunk meg egy kicsit .

A mai állás szerint 13 réteg van az univerzumunkban. A 13. rétegben lebeg a Teremtőnk az Éden laborjában. 

Minden teremtés egy réteg. Tehát a Múlt a Jelen és a Jövő egy időben van. Mivel az univerzumban nem létezik az idő.

Mi mint fénylények minden rétegben ott vagyunk a múltban a jelenben és a jövőben is . 

Mint bebizonyosodott az ember egy hibásan kódolt lény , ezért lett többször is kipusztítva ... de most forduljunk vissza kicsit. 

Az isteneknek nagyon sok dolguk volt.

Először is megírták a forgatókönyvet, amiben az univerzum adatbázisából ( arhivumából )  hogy miről fog szólni a művük. 

Múlt jelen jövő ... A kezdet a vég egy körforgás . Minden mi történik , előre le van írva. És ismétlődik, néha változtatnak rajta , ahogy szükséges. 

Persze itt kitérnék kicsit...

(  Az hogy más dimenziókból , más más fajok próbálnak segíteni az emberi fajon , azt isten nem nézi jó szemmel. Hisz a művükbe piszkálnak bele. ) Ezért mindent latba vesznek és burkot képeznek körénk hogy véletlen se jusson ide senki , de tudjuk , már van itt más faj is az emberi fajon kívűl. pl. hűllök , de ne szaladjunk előre . 

Nézzük csak . Van egy szindarab, mint a szinházban . Ki van osztva mindenkinek mi a feladata. Csak hogy senkinek nem mondják el , itt a földön mi lesz a feladatunk.

Ezt hogy megtaláljuk amit istenünk, a teremtőnk adott feladatot,ahhoz meg kell ismernünk a belső lényünket.  Tehát, befele kell néznünk a MAG-unkba, és meg kell ismernünk a fénylényünket avagy a szellemlényünket, mert ott van bennünk minden adat. Többek közt életutunk, sorsunk és a feladatunk amiért leszülettünk.

Mint irtam a MAG egy kis szoftver ami előre be van programozva. Ez egy alap szoftver. A fejlődésünk és amit tanulunk a szüleinktől és a környezetünkből úgy fog az egyéniségünk fejlődni. PL.  Mint a mai kor mesterséges inteligenciája. Remélem eddig érthető ? 

Csak hogy .

Több hiba is csúszott ebbe a teremtésbe, ami miatt többször is ki kellett pusztítani az emberiséget a Teremtőnknek. 

Sajnos az ember képtelen az anyagi javakról leszakadni , nem érti meg az élet avagy a létezés lényegét. 

A létezés avagy az emberi élet a szeretetről és a békében lévő együttélésről szól.

A teremtő egy kollektív tudat-ot hozott létre , hivjuk ÁDÁM-nak, amit elosztott több milliárd részre . Ebből lettek a fénylények azaz a mi kis szellemeink. Minden kis szellemnek adott egy szerves anyagot , ami a testünk. A földön születéssel kezdődik egy új élet. A fogantatás egy fényességgel , szikrával kezdődik, ezt tudományosan elismerték.

De kanyarodjunk vissza ...

Tehát mikor Ádámot létre hozta a Teremtőnk , Ő volt a legtökéletesebb emberi lény a laborjában. De a Teremtő elötte már teremtett állatokat, növényeket is ...

Ádám két nemű volt . 

De Ádám nem volt boldog és ezt Isten látta, hogy Ádám magányos, így mondta neki, válasszon magának társat az állatok közül. De Ádám nem tudott választani, mert nem voltak elég értelmesek Ádámhoz. Ádám nem tudott mihez kezdeni az állatokkal. Így a Teremtő elhatározta segít Ádámnak.. Megteremtette Isten Ádám mellé Lilith- et . De Lilith egy idő után unalmasnak találta Ádámot és elhagyta . Ádám és Isten sokat könyörgött Lilithnek de nem hatotta meg . Lilith elhagyta az Édenlabort agy démon asszonya lett. Aztán isten megsajnálta Ádámot . 

Ádámot elaltatván a laborjában , az egyik oldalbordáját kivette és annak felhasználásával készítette Évát. Ádámot pedig férfinek műtötték . Éva pedig Nő lett. Férfi és nő teljesen egyenrangunak születtek. 

Az emberiség legelső női teste. Az emberi faj első anyja . Mikor a Teremtő az első ember párt megalkotta,  boldogan élhettek a Teremtő Édenkertjében . A teremtő adott nekik feladatot is hogy ne unatkozzanak. Így nekik kellett az állatokat ellátniuk és a növényeket ápolniuk. Ők lettek a labor gondnokai .

És egyetlen dolgot tiltott meg nekik, hogy a tudás fájáról ne egyenek, mert meghalnak. 

( Mint írtam az emberi faj története folyton folyvást ismétlődik, teremtés és pusztítás ... ) 

Na de folytatom...

A kigyóban a Teremtőnek a kis gonosz oldala (Lásd mint Lucifer , avagy Sátán , vagy Ördög , sok féle elnevezése van ) szóval a Teremtő kis gonosz oldala megtestesülve a kígyóban , megkísértette Évát, hogy mennyire megbízható. Így a Teremtő próbára akarta tenni Évát.

A kígyó azt mondta Évának nyugodtan ehet a tudás fájáról mert nem hal meg , és olyan tudós lesz mint maga az isten, a teremtőjük.  Ezért Éva evett a tudás fájáról és Ádámnak is adott belőle. 

Isten avagy a Teremtő szinlelt haragjában letette őket a föld bolygóra és akkor azt mondta nekik , adok egy olyan dolgot nektek amiben örömötöket lelitek és boldogságot ad . A szaporodás egy olyan örömforrás amivel új életet hozhat létre az ember pár. Szeressétek egymást és szaporodjatok. Töltsétek be a földet.

Bőséget adott ami az élethez kellett. És ezzel magára hagyta az ember párt. 

Mint tudjuk az ember pár két fiú gyermeke ellenségek lettek . Káin és Ábel. Káin megölte testvérét Ábelt , ezzel a vérbosszú alapjait lerakta az emberiség történelmében. 

Az egész emberi fajban megtalálható az, hogy anyagi érdekből ölni is képesek az emberek. Sajnos ez az örökségünk.  Ezzel megpecsételődött az emberi faj élete. 

A hatalom, és a gazdagság a gonoszságról szól. Akinek hatalma van, annak hatalma van mindenki felett, ami annyit jelent , a pénzért és a hatalomért bármire képesek. 

Miközben szaporodott az emberi faj. közösségeket alkottak , majd egyre többen lettek, így országokká nöttek.

Volt hogy olyan szép lány emberek születtek , hogy az istenek szerelembe estek és lejöttek és elvették őket feleségül. Megtanították nekik hogy lehet magból zöldségeket ültetni és sok fortélyt megtanítottak velük. 

Sajnos a gyermekeik óriássá nőttek és elfogyott az élelem mert rengeteget ettek, így megették az embereket is .

Ekkor a teremtő besokalt és a bukott angyalokat eltávolította a földről egy másik lét síkba , a földi embereket pedig elpusztította . 

Majd újra teremtett  de a fejlődés során sajnos a hatalom és a politika mindig ott volt az ember életében. Ami ellenségeskedést válltott ki és háborukat szított egymás között. 

Sajnos a teremtő hiába pusztította el többször is az emberi fajt , mindig ugyan ez a létünk. Ellenségeskedés és háború.

A földön békétlenségek vannak , nem tudunk egymással jól kijönni. A hatalom pedig mindent birtokol , a forrást és az embereket. 

Istent játszanak... ez pedig újra oda fog érni hogy a teremtőnknek közbe kell megint avatkozni ...

Az emberi faj készen áll megint a kipusztulásra. Ha csak ....

Ha csak rá nem jön minden ember arra, hogy egyek vagyunk . Egy kollektív tudat.

Ezért a legfontosabb lenne, ha mindenki jól kijönne saját MAG-jával és másokkal. 

A teremtő ezért adott testet Jézusnak és leküldte a fiát , hogy megtanítsa nekünk mi a feltétel nélküli szeretet. 

Izrael népe volt a kiválasztott nép akikhez Jézust leküldte . Sajnos a rómaiak az összes izraeli népet megakarták ölni , akikért Jézus meghalt. Jézus nem a mi megváltónk , hanem az akkori Izraelé. ezt is félre magyarázzák a papok , mert nem az eredendő bűntől szabadított meg Jézus bennünket ... hanem Izrael népe szabadult meg a haláltól . 

Pétert és még 11 prófétát bízott meg Jézus, a legkedvesebb tanítványait, hogy hírdessék a világban az isten igéjét. 

Így Péter Rómába ment ahol megalapította az anyaszentegyházat. 

Sajnos hiába volt minden tanítása , az egyház a kerszténységet megalapítva , pont nem arról prédikált hogy egységben éljenek , hanem háborukat csináltak és egyház , meg az isten nevében öltek embereket. Azzal a címmel ha nem vagytok velünk, akkor ellenünk vagytok.

Aki nem vette fel a kereszténységet annak meg kellett halnia. A nőket mint boszorkányokat mágjára vetették . Sok sámánt , táltost és spirituális gondolkodásu embert öltek meg , mert ellent mondott az ő tanításuk a keresztény egyház tanításaival. 

Aztán sok sok vallás lett , ki ebben , ki abban hísz . Kultúrák sora lett , minden nép más más kultúrát képvisel. 

De soha senkinek nem érdeke, hogy a világban komolyan békesség és szeretet legyen ? 

 Utószó

Az emberben ugyan olyan teremtő erő van mint a Teremtőben , csak hogy nincs kellő mennyiség hisz milliárdokra osztva kicsi kis mennyiségünk van személyek szerint. Ahhoz hogy az ember teremteni tudjon , ahhoz az EGYSÉG fogalmát meg kell értenie 

Onnan van az hogy EGYSÉGBEN AZ ERŐ ...

Ahhoz hogy Egységben lehessünk , az embereknek el kell fogadniuk önmagukat és másokat . Egységben kell gondolkodniuk és cselekedniük. 

KOLLEKTÍV TUDAT az EGYSÉGRŐL SZÓL 

Hogyan érhetjük el ? 

Feltétel nélküli szeretettel kell élnünk

Törödni kell a másikkal

Önzetlenül kell segíteni

Itélkezés nélkül 

irigység nélkül ,

gyülölködés nélkül kellene élnünk ahhoz hogy EGYSÉGBEN tudjunk élni 

Hát tudna az ember így élni ???

Talán ... ha mindenki kivenné belőle a saját feladatát, és azt tenné ami a világunknak jó ...

 

Piliscsév . 2024. 06. 

Csillag M. Gy. 

valóságkutató és író

Szólj hozzá

Gondolataim... Elhallgatott igazságok nyomában. Gondolataim 59. rész