2024. aug 04.

Gondolataim 61. rész

írta: Csillag M . Gyöngyi
Gondolataim 61. rész

Élet a csillagokon túl...

csillagok_n.jpg

 

Élet a csillagokon túl...

 

Minden élet legutolsó állomása ( metamorfózis útján) a csillagok, ami az adatainkat tartalmazza. 

Amikor a csillagoknak is eljön a halála az univerzumban, felrobbanik és szétszóródik. Ami a földről néha csillaghullás formájában látható is.

De mi is a metamorfozis ? Korábban irtam már róla , de itt megemlíteném azt is . Hogy az adataink minden szerves anyagban benne van. Tehát nem csak a földben hanem az egész univerzum tartalmazza az élethez való szükséges adatokat. 

A nagyobb bolygókból , Föld, Hold, a Nap stb...ütközések és különböző fizikai hatások eredménye képp robbanásszerüen apró csillagokká vállnak . 

Ezek a csillagok ugye tartalmazzák így is az adatainkat.

Itt most nem feltétlen az emberi adatokra gondolok , hanem magára az élet kialakulásához tartalmazó adatokról beszélek. Magáról az univerzum keletkezéséhez szükséges adatok is ugyan úgy benne vannak ebben az adattárolóban. 

 

A feketelyukak pedig azért vannak, hogy eme kis darabkákat beszippantják magukba. Vagyis elnyelik.

Mivel a csillagok darabjai tartalmazzák az adatokat is, és mint említettem nem csak a mi adatainkat, hanem az egész univerzum adatait, így egy napon a feketelyukak túloldalán is létre jön egy ujjabb teremtő ( energia mező )  a meglévő energiákból... ami annak lesz a következménye, hogy ha összesürűsödik az energia akkor teremtő energiává nőhet..., képes lesz felhasználni azokat az adatokat amit a legutólsó kis darabkával átkerült a feketelyuk túloldalára. 

Ugye írtam azt is hogy az energia nem vész el hanem átalakul. Így lehetséges minden élet másolása metamorfózis  ( átalakulással ) létre jönni , újjabb és újjabb univerzumot létre hozva . Ami majd egy másik létezés formában fog tovább élni .

Vissza kanyarodva 

A teremtőnek csak annyi feladata van, hogy a meglévő adatokból lemásolja és létrehozza mindazt, ami ebben az univerzumban is kialalult. Szép sorban... A múltat, jelent és a jövőt.

Az hogy nekünk mit jelent a múlt, a jelen és a jövő azt onnan tudjuk, hogy a jelenben mit élünk. Mi nem tudjuk a jövöt, viszont az univerzum mindezt tartalmazza. Így a teremtő is tudja. Amikor újra teremti a napot a holdat csillagokat , és a bolygókat , azt neki már az adatokból teremti.

Végül is másolatai leszünk egy eltünt univerzumnak. 

Egyébként ezért nincs válasz arra a kérdésre hogy mi volt elöbb ( a tojás vagy a tyúk ) mert ennek a folyamatnak nincs eleje sem vége.

Az hogy a létezés avagy az élet több dimenzióban és több univerzumban történik az azért van, mert nem egy fekelyuk dolgozik az univerzumban. Úgy gondolom , mint a bolygóknak is meg van a szerepük , pl a hold és a nap szerepe , ugyan úgy a feketelyukaknak is szerepük van . Minden ilyen sötét lyuk valamilyen célt szolgál.

Gondolom , amikor beszippant mindent ezzel ő is elpusztul és egy másik univerzumban ujjá születik. 

De ez csak feltételezés. Ha logikusan gondolkodik az ember akkor szereintem így kellene hogy legyen . 

De vissza térünk majd erre is .. 

Tehát magyarul, ez történik. Pl. Mint maga az élet egy körforgás. A születés és a halál egy olyan folyamat amit a inkább nevezzünk komposztálódásnak.

Elmagyarázom.

A fa lehullajtja a magját abból újra fa nő. Az ős fák ha elpusztulnak komposztálodnak a természetben. Tehát a komposztálódás utján, megadja azt a forrást, energiát ami az újjászületéshez kell. Tápanyagként szolgál minden komposztálódó anyag a további élet fejlődéséhez.

Ahhoz hogy miből mi alakul ki, azt maga a mag tartalmazza, ami kifejezetten a fajának az adatairól szól.

Minden egyes MAG a fajának az adatait hordozza. A mi MAG-unk is a magunk fajának az adatait tartalmazza .. és ugyan így minden szerves részét az életnek a MAG határoz meg, hogy mi születhet belőle. ( virágok , állatok , növények, víz,  föld stb... )

Ezt a fajta folyamatot pedig kivetitve az univerzumra nézzük mi fog történni.A bolygók, és csillagok is ahogy meghalnak ugyan úgy keletkeznek a komposztálódott energiákból és az anyagi részecskékből. Megemlíteném....  ( A teremtő energia ott van mindenhol... Így a hold is pl. a földünk egy leszakadt darabjából keletkezett. ) 

De mivel hogy más bolygók és csillagok, meteorok, üstökösök darabkáival is ütközött a Hold, így természetesen az anyaga is teljesen más lett és a környezeti atmoszférája sem lehet azonos a Földével.

Tehát az anyag meghatározza az atmoszféra kialakulását is. Egy univerzum is addig élhet amig a feketelyuk fel nem szippantja a legutolsó morzsát ami az élethez szüksékes. A feketelyukak által újra születnek az univerzumok, ami ugye mint írtam , arra következtet, hogy másolás történik.

Az, hogy a kialakult élet pontosan ugyan az lesz mint a mostani.... e azt nem tudni, hiszen ahhoz ugyan olyan életfeltételek kellenek. Bár, mivel az adatok másolva vannak, igy kicsi annak a valószínűsége, hogy nagyon eltérne a következő élet az újjonnan kialakult univerzumban. De lehetnek eltérések , mint mondtam a bolygóknál is az atmoszférára az anyag a meghatározó. 

Valószínű hogy más élet feltételek lesznek , de sokban nem hinném hogy eltérhetnek , hiszen adatmásolásról van szó. De ugyan úgy benne van a pakliban az is hogy a keletkezett élet más fajok születését eredményezik. Egy magasabb formában , esetleg Spirituálisan fejlettebb létben .

Erre még nem találtam megfelelő magyarázatot. De keresem ...

 Ha lesz több infóm akkor jövök :) 

 

Piliscsév. 2024. 08. 04. 

Szólj hozzá

Gondolataim... Élet a csillagokon túl... Gondolataim 61. rész