2024. okt 07.

Gondolataim 73. rész

írta: Csillag M . Gyöngyi
Gondolataim 73. rész

Mások avagy lelketlenek ? Mi a valóság ?

fsz.jpg

                             

                       Gondolataim 73. rész

 

 Mások avagy lelketlenek ? Mi a valóság ? 

 

 

Az emberek igazi ébredése , talán csak most kezdődik , mikor meglátod a dolgok mélyén gyökerező igazságokat. 

Mikor észleled a szövegben elrejtett manipulációs szimbolikákat. Amikor meghallod a igazságba burkolt hazugságot. Akkor mikor ráeszmélsz, hogy mivé lett a világ, amiben élsz.  De ehhez nem csak nézned kell.... hanem tisztán látnod is . 

Ki hallott már az NPC - ről ?  Mi az az NPC ?  Kire mondjuk NPC ? Kik azok?
Akire azt mondhatjuk, hogy nem önálló, hanem irányított karakter. (  tehát a Mesterséges Inteligencia írányítja )
Ez az első  ilyen írásom ezzel a témában kapcsolatban, és mivel haladunk beljebb az e faj megismerésében, főleg felismerésében (ebben szeretnék segíteni ebben az írásomban ).
Társadalmi elvárás, vagy inkább nevezzem nevén ?  Elmeprogram, hogy mindenkire Isten (Forrás) gyermekeként, velünk teljesen megegyezőnek, egyenlőként tekintsünk.
Ebben nem kis szerepe volt és van a vallásoknak, generációról generációra öröklött neveltesésnek.
Itt az idő feltenni a kérdést, mit adott neked eddig...
EZ a röghöz kötött elképzelés, hogy mindenki, akit emberi külsővel együtt tapasztalsz meg itt a matrixban, az veled egyenlő, hasonló szent'hármasság jellemzi karakterének felépítését, és mennyiben változtatná meg az emberekhez való hozzáállásodat, ha átértékelődne ez a megközelítés?!
Ha őszintén kiértékeled a kérdést, és persze képes vagy belső párbeszédre, vagyis MONOLÓGRA, megkapod a választ. 
És akkor most nézzük sorjában. 
Vannak olyan entitások ( szellemi lények )  amelyek valamiért nem akarják elhagyni a földet. Ezek képesek egy olyan emberi testet birtokba venni , aki gyenge fizikailag , vagy szellemileg beteg , vagy legalább is le van épülve . Ezekre az emberekre mondjuk hogy kétarcuak. Mert van egy másik énjük is . A testük sokszor befolyás alá kerülhet és annak ellenére hogy maga ember nem agresszív , a másik énje agresszív lesz. Olyan dolgokat csinálnak amit nem tennének meg. Legalább is akik ismerik kizártnak tartják, hogy bármi más dolgot elkövetnének. 
Ezek az emberek nincsennek tudatában , akkor amikor ezeket a MÁS dolgokat elkövetik . Mert olyankor lép a szinre az az entitás, és befolyásolja , átveszi az irányítást az ember felett. 
De most menjünk tovább... 
A másik az amikor Az emberi test olyanná születik , mintha nem lenne lelke és szelleme. Ezek olyanok mint egy robot . A járásuk , mozgásuk és a kommunikációjuk meg vannak határozva. Ezekkel az emberekkel szinte beszélgetni sem lehet , mert mindig ugyan azt ismételgetik. Amugy nem szeretnek beszélgetni , nem szeretnek közösségbe lenni. Ezeknek az embereknek nincsennek gondolatai , még saját gondolatai sem , miközben beszélünk velük. Nem éreznek , nincs érdeklődésük a külvilág felé. ...közönyösek , bármi történik , nem lehet befolyásolni őket. 
Aztán vannak olyanok is akik nem a földünk embere, mások , idegen civilizációkból vannak itt ...
( alakváltók , hüllők )  . Talán mondhatjuk, hogy a sötét oldal ? Állítólag a felsőhatalom köreiben forognak ...
Nos nem tudom , de tény... hogy sokban különböznek tőlünk emberektől. 
Egy bizos , reménykedhetünk e abban hogy nem ártó szándékkal vannak e itt ...Ez csak egy gondolat menet , de mindenki döntse el miben hisz és mit hajlandó elhinni ...
Azt is mondják a földunkön élő emberek száma kb.  60 % azokból akik 3 testtel rendelkeznek ( test , szellem, lélek ) 40 % -ot tesz ki akik valamilyen manipuláció által már nem nevezhetőek embernek . 
Nos kicsit elgondolkodtam ezen ... Ti mit gondoltok erről ? Írjátok le ! 
Itt lejjebb találtok pár videót és kicsit rámutatnak a leírtak, mi is a valóság ebben az állításban . 

 

Kis magyarázat mi az NPC kattints a linkre vagy a videóra a megnézésért.

https://youtu.be/pqijkJpPzcA?si=cDkd4JP827OKthCF

https://www.facebook.com/100009709246058/videos/1751225935363731/

https://www.facebook.com/watch?v=1178361323267937

 

Ezekhez kapcsolodó filmek : 

https://videa.hu/videok/film-animacio/a-fekete-ember-1996-sci-fi-science-fiction-9RJh1oLvI2RKb7WH?fbclid=IwY2xjawFvnUdleHRuA2FlbQIxMAABHQ4lTi7yk_dJidXQQqBnCJvlbjj6AAPLK0PbufTKeVbSRRzkID39y5x0bg_aem_OJjhY1KqgFp--saWtuA5XQ

https://videa.hu/videok/film-animacio/kibogozott-rejtelyek-s01e03-a-molyember-2019-jennifer-marshall-t9MaK3duAByK9Xn9?fbclid=IwY2xjawFvnLlleHRuA2FlbQIxMAABHT49QZ7TstV01St0B7_q0fD0-Ab4wRVC0H9GjxOG4dEQKPwkTsYr-gmCLw_aem_YqxxQpNls5b9J7V4ZMw-yA

https://videa.hu/videok/film-animacio/a-molyember-incidens-2016-feliratos-horror-thriller-MEzxWn3KRpu2BYnR?fbclid=IwY2xjawFvnJdleHRuA2FlbQIxMAABHcTj4qewaSOEpSKwLFvPvfPRzN2ajerHYDSHfXzrwsIO2bTTge3iMdhebA_aem_8CGVnJPai4fS8Gz4ZuKbfA

 

https://promotions.hu/orszagos/szines/2024/01/20/fekete-szemu-emberek-legenda-be-kell-hivni-gyerekek-udvarias

 

Csillag M. Gyöngyi

Szólj hozzá

Gondolataim... Gondolataim 73. rész Mások avagy lelketlenek ? Mi a valóság ?