2020. feb 02.

Az utolsó cigeretta vég ...

írta: Csillag M . Gyöngyi
Az utolsó cigeretta vég ...

az_utolso_cigeretta_veg_222.jpg

 

Az utolsó cigeretta vég ...

 

Kiara kilépett a fürdőből és elindult a konyha felé….

 

Hajnali 3 óra volt még ... De nem tudott aludni …

Lassan eltelik majd az idő gondolta magában és kell indulnia az irodába dolgozni ...

Azt hitte minden fájdalmát és az élet mocskát is majd a fürdőben letudhatja. De még most is égett a teste a kíntól és a lelke fázósan kuporgott a testében.

Gyorsan főzött magának egy kávét és idegesen rágyújtott. Hosszan szívta le a füstöt jó mélyen a tüdejébe és lassan fújta ki azt.

 

Az agya még mindig a szombat éjszakán dohogott és nem hagyta nyugodni. Hangosan felzokogott, a könnyei újra a szemét marták , vele együtt a szívébe markolt az a hatalmas fájdalom… Újra és újra lejátszódtak benne a tegnapelőtti események , nem hagyták nyugodni őt ...

 

Tegnapelőtt azaz szombaton, még boldogan és lázasan készülődött a bulira, amire az irodás barátnője Sára hívta meg. Főképp mert a srác is ott lesz aki nagyon tetszik neki.

Kiara és Sára nagyon jó barátnők voltak szinte gyerek koruktól fogva ismerték egymást . Az irodában dolgoztak mindketten.

A srác aki Kiarának tetszett Ő is irodaházban dolgozott de egy másik részlegen , és két emelettel feljebb . Jó pár alkalommal futottak már össze az irodaházi liftben és az ebédlőben olyankor erősen a lány szemébe nézett a fiú minden találkozásukkor, de soha nem voltak még kettesben. Kiara mindig izgatottan megborzongott ettől a nézéstől. Amúgy a srácnak gyönyörű kék szemei voltak és hosszú fekete pillái , annyira magával ragadta Kiarát a fiú szeme és nézése hogy elmélyedt minden gondolata benne ..Szinte érezte hogy a srác gondolatban levetkőzteti és Ő pedig egyre jobban élvezi azt …

Kiara már egy ideje szerelmes volt a fiúba , amolyan plátói szerelem. Pedig egy szia -nál több soha nem volt köztük és még nem is beszéltek egymással. De érezték mindketten valami vibrál köztük a levegőben.

Kiara említette a barátnőjének a srácot és hogy mennyire nagy hatással van rá amikor össze találkoznak és ahogyan ránéz. Sára pedig úgy gondolta , mivel Kiarának nincs barátja se, majd a céges buliban összejöhetnek azzal a sráccal vagy épp mással...

Aztán eljött a szombat a céges buli napja … Sára és a férje Márk kocsival jöttek Kiaráért az albérletébe és együtt mentek a buliba. Mikor oda értek bementek és leültek mindhárman egy asztalhoz és rendeltek egy egy vodka narancsot és beszélgettek meg kávéztak közben.

A hangulat jó volt és sokan táncoltak. Sára Kiarához fordult.

- Elmegyünk Márkkal táncolni jössz ?

- Ohh nem , menjetek csak nyugodtan , majd itt megvárlak benneteket ! - hárította el a kérdést Kiara - Jól van, ha valami van szóljál nem leszünk messze . - kérte Sára Kiarát .

Sára 3 évével idősebb volt mint a lány és szinte anyáskodott Kiarával , de imádták egymást .

Kiara rábólintott, így Sára és Márk elmentek táncolni.

Kiara egyedül maradt az asztalnál , néha néha bele kortyolt a narancsos vodkájába és nézte a táncoló fiatalokat. Egyszer csak a semmiből előtte termett a fiú az irodaházból !

Majd leesett a székről a lány , úgy meglepődött .

- Szia ! Jössz táncolni ? Egyedül vagy ? - kérdezte a srác Kiarát.

- Ö öööö igen vagyis nem , a barátnőmékkel vagyok , csak most táncolnak.- felelte dadogva Kiara.

- Most nem szeretnék táncolni. -tette hozzá gyorsan a lány . A fiú pedig a kezét nyújtva mondta.

- Kristóf vagyok ! Téged hogy hívnak ?

- Kiara vagyok ! - felelte kicsit halkan a lány .

- Nem értettem ...- nevetett fel a srác , mivel eléggé hangosan szólt a zene és így közelebb hajolt és a fülét a lány ajkához tartotta .

- Kiara ! - suttogta a lány a fiú fülébe és olyan borzongás kapta el a testét azt hitte rögtön a karjában köt ki a fiúnak .

- Nagyon szép neved van Kiara ! - suttogta vissza Kiara fülébe Kristóf. A lány érezte a forró leheletét a fiúnak … azt hitte menten elájul a gyönyörtől.

- Mit iszol ? - kérdezte Kristóf .

- Vodkás narancsot . - hebegte Kiara . A fiú szólt a pincérnek és hozatott még 2 vodkás narancsot .

- Régóta dolgozol nálunk ? - kérdezte Kristóf .

- Nem…. nem régóta , pár hónapja csak . Most végeztem a sulival és ez az első munkahelyem . - válaszolta kissé félénken a lány .

- Értem és hogy tetszik az első munkahelyed ? - kíváncsiskodott Kristóf.

- Hát tetszik , de jó hogy Sára a barátnőm is itt dolgozik így van akit ismerek is a cégnél ..- mosolyodott el Kiara .

- Van barátod ? - szegezte a kérdést Kiarához a fiú hirtelen .

- Nem .. nincs , nincs senkim . - felelte halkan kicsit dadogva Kiara a hirtelen feltett kérdésre ...

- Gyere menjünk táncolni ! - vetette újra fel Kristóf és rámosolygott hogy oldódjon fel a lány .

- Rendben , menjünk! - mosolygott vissza félénken Kristófra .

Majd megfogta Kristóf a lány kezét és bele sétáltak a táncolók közepébe. Pont egy lassú szám következett .

Megállt a lélegzete is a lánynak ahogy Kristóf átölelte a derekát és magához húzta a lányt . Majd lassan mozgatta a csípőjét a lányéhoz szorítva mialatt a keze rátévedt a lány csípőjére és a kezével irányítva arra a mozgásra a lányt ahogy ő mozgott a csípőjével. A lány egyre jobban égett a vágytól ahogy érezte a fiú férfiasságát.

Vége lett a számnak és a fiú fogta a lány kezét majd húzta maga után . Kiara nem kérdezett semmit csak követte a fiút . Teljesen a fiú hatása alá került ! Mivel az irodaházban volt a buli így felmentek az emeletre a lifttel . A liftben félhomály volt , nem látták egymás arcát csak a vibrálást érezték köztük.

A fiú átölelte a lányt és hosszasan megcsókolta . A lánynak még a lábai is megroggyantak ebben az érzéki csókban. Szinte követelte a folytatást a lány teste … Érezte a tüzet ahogy egyre jobban elkapja a vágy az alsó testét és azt a furcsa bizsergető érzést ahogy a testük egymáshoz símúlt. Kiléptek a liftből és bementek a fiú irodájába , ahol volt egy kanapé .

Kristóf oda húzta maga elé a lányt és lassan kigombolta a lány blúzát aztán átölelte és hosszan csókolta , miközben érezte a lány hogy kikapcsolta a melltartóját a srác . Aztán Kristóf nyakától végig csókolgatta a lány testét egész a mellbimbóig . A lány érezte hogy nem bír ellenállni megvonaglott az egész teste a gyönyör érzésétől. Kristóf karjába vette és lefektette a kanapéra a lányt. Majd újra csókolta a száját , nyakát és a mellbimbóját a szájába vette és a nyelvével körbe nyalva játszott vele és szopta . A lány halkan felsikított a gyönyörtől. A fiú majd lehúzta a lány szoknyáját és tovább puszilgatta a testét és a nyelvével érzékien tapogatva a hasán végig egészen az ágyékáig . A lány hangosan felnyögött , mire a fiú a lány lábát széttárta és letérdelt elé majd elhúzta a bugyiját és bele csókolt a puncijába , majd a nyelvével a csiklóján játszott . Ekkor a lány már nem bírta tovább és könyörgésre fogta . - Kérlek ne … Szépen kérlek ... Nem akarom még ...

De a fiú nem hagyta abba, lehúzta a lány bugyiját teljesen és az ujjával bele mélyedt a puncijába . A lány tiszta nedves volt addigra már ... A lány erre az ujjazásra már hangosan élvezett , aztán Kristóf ekkor lehúzta a nadrágját és a farkát erőteljesen bele tolta a lányba , akinek a hatalmas fájdalom vetett véget a gyönyörének .

A lány próbált szabadulni de a fiú már nem hagyta magát és rettenetes erővel döfködte a lányt . Egyre jobban zihált a fiú és mindig gyorsabban mozgott és egyre mélyebbre hatolt . A fiú szorítása sokkot okozott a lánynak . Az aktus pedig egyre jobban kellemetlenebb lett és már rettenetesen fájt neki, hiszen szűz volt még … Hiába kérlelte a fiút ne csinálja , hagyja abba , a fiú nem állt le míg el nem élvezett . A lány sírt és a könnyei folytak , olyan nagy volt a csalódás a számára és a fájdalom amit okozott már szinte elviselhetetlen volt .. Aztán a fiú mikor végzett lefordult a lányról és felhúzta a nadrágját .

- Öltözz fel ! - mondta erélyesen és oda vágta a ruháját a lány ölébe. Kiara sírt és könyörögő szemmel nézett a srácra .Mindkét kezét a melle elé tartotta a lány , eltakarva szégyenlősen azokat …

Kristóf pedig rendbe szedte magát és kisétált az irodából , otthagyva a kétségbe esett lányt aki tiszta vér volt már . Kiara felöltözött és az iroda mosdójában megtörölgette magát és elindult a lifttel lefele . De nem ment vissza a buliba hanem lement a garázsba és onnan haza támolygott . Nem is tudta hogyan került haza, mert sokkot kapott vagy mi …

Levetette a ruháit mikor hazaért és beállt a zuhany alá …

A fájdalom amit átélt és a csalódás szinte elvesztette az eszét . Állt a zuhanyzóban és érezte a lábai össze csúsznak .Mikor kezdett a víz hideg lenni , mivel 120 literes bojlerje volt és elfogyott a meleg víz a bojlerból .. így hamar észhez tért , megtörölközött és beesett az ágyba és rögtön be is ájult , az ital hatása is elérte .

Másnap sem kelt fel végig aludta a vasárnapot is . Félig kómában hallotta valaki kopog de ereje nem volt ajtót nyitni … és újra beájult .

Hétfőn hajnalban felriadt a saját sírására . Álmában sírt hangosan , alig tudott lenyugodni … Így felkelt és beállt a zuhany alá és csak engedte magára a vizet . Gyűlölte a testét és azt hogy a fiú kihasználta Őt . Durva volt hozzá és nem nézte semmibe a lány könyörgését . Szinte megerőszakolta a lányt és utána otthagyta magára ilyen állapotban . Nagyon nagyot csalódott Kiara és hatalmas fájdalom marta a szívét és lelkét . A testéről nem beszélve , ahogy elvett tőle mindent Kristóf . Nem csak a szüzességéről van szó hanem arról hogy ezek után többé nem akar senkit a lány , mert ez sokként érte Őt. Hogy valaha feldolgozza annak kicsi az eshetősége ….

 

Kiara megnézte a telefonját 33 hívás volt rajta , a barátnője hívta Sára .

Kapott Tőle egy sms -t is hogy volt ott kopogott is de a lány nem nyitott ajtót ! Sára kérdezte valami baj van e és jelentkezzen már mert idegesek Márkkal hogy mi történhetett hogy eltűnt a buliból is és 2 napja már hogy nem jelentkezik …

Önkéntelenül is kikapcsolta a telefonját , és be vágta a sarokba . Majd felöltözött ránézett az órájára . Már elmúlt 7 óra indulnia kellene dolgozni .

De eszébe jutott Kristóf és újra az a fájdalmas éjszaka jött elő ... Nem tudna így bemenni dolgozni , szégyenli magát nagyon a lány és nem akarja többé látni sem a fiút !

De nem akart otthon sem maradni a fájdalmával , ezért felvette a kis kardigánját és elindult hazulról . Gyalogosan ment csak utcákon át céltalan bolyongva , néha megállt rágyújtani és nézte a siető embereket . Maga sem értette hogy most mit is szeretne ... Hirtelen ott találta magát a Duna parton és farkas szemet nézett a Lánc híddal .

Mintha egyre csalogatta volna a híd , és a lábai már nem engedelmeskedtek saját magának , hanem elindultak és egyre csak közeledett a hídhoz . Majd lassan ment csak előre és nézte a vizet ahogy szürkésen csak gomolyog abban a szeles időben . Csalogatta kacéran a víz , egyre csak hívta hogy szabaduljon a lány a gyötrő fájdalmától .

 

Aztán eszébe jutott Kiarának az anyja és az hogy annak idején Ő is így fogant . Az anyját megtámadták és négyen megerőszakolták , Kiara nem tudhatja ki az apja és az anyja sem volt abban az állapotban hogy gén vizsgálatot kérhessen .

Így sajnos ezalatt a 22 éve alatt nem tudhatta meg valójában ki is lehet az apja . Az anyja sem mondta el kik voltak akik megerőszakolták mert akkor majdnem véget vetett az életének a lány anyja . De nem volt bátorsága megtenni és így megszületett Kiara .

 

Ekkor felvillant a lánynak hogy ha netán most teherbe is esett , akkor sem szeretné ezt a gyereket megszülni . Viszont pénze sincs arra hogy elvetesse , ráadásul nem akar csalódást okozni ezáltal hogy vele is ugyanaz megtörtént ami egykor vele az édesanyjával .

Igaz csak Kristóffal volt , de ezek után semmi kétség ha terhes lenne a gyereket akkor sem szeretné megszülni ...

 

Eleredtek a lány könnyei újra , sajnálta magát de abban a helyzetben nem volt más választása ... Idegesen rá pillantott az órájára már fél 10 elmúlott , már biztos keresték ... a telefonja otthon volt kikapcsolva , immár senki nem érheti el .

 

Nem akar így élni hogy az irodába csak úgy néha lássa Kristófot , és ha terhes lett ? Akkor ilyen embert nem akar a gyerekének semmiképp sem !

Az anyja szemébe sem tudna nézni többé . Sára és Márk jutott eszébe , szerette nagyon a barátnőjét , de nem szeretne bonyodalmakat Neki és Márknak ... milyen rendes férj és apa ... van egy tündéri kislányuk is ...

 

Ilyen férj és apa neki soha nem lesz már ..

Aztán a fájdalom belé hasított , mi van ha megszülné mégis , olyan sors várna a gyerekére mint a saját anyjára és magára ... Nem tudna tovább élni így , azzal a tudattal hogy Kristófnak csak addig kellett amíg megkaphatta amit akart .

Nem akarja hogy a gyerekének ne legyen családja és apja akire felnézhetne és szerethetné mint az apukáját ...

Eddig jutott a gondolataiban a lány és idegesen remegő kézzel elővette a cigarettáját és rágyújtott …

Látta ez volt az utolsó szál cigije …

Már nem sírt a lány , csak körbenézett és látta egyedül van a hídon.

Lassan kimászott a hídnak a víz felőli oldalára és lenézett a mélybe ….

Látta hogy fodrozódik a Duna vize , már nem érzett a lány semmi félelmet , csak a fájdalom hasította a szívét egyre .

Erősen kellett kapaszkodnia hogy ne szédüljön le , de egyre kevesebb erővel tudott kapaszkodni .

 

A cigerettáját nézte …

aztán az utolsó slukk és nincs több …

érezte hogy csúszik le a keze a korlátról mert teljesen elernyedt a keze is már ...

 

...aztán nincs ellenállás... elengedi a lány lassan a korlátot, de vissza néz még...

Majd hirtelen és csendben zuhannak a Dunába a lány és az utolsó cigeretta vég…

 

Budapest . 2020. 02. 02.

 

Saját szerzemény , szerzői jogok fenntartva!

Köszönöm az idődet , ha elolvastad a történetet !

 

Szólj hozzá

KIS REGÉNY Az utolsó cigeretta vég ... Love strory